Zombie Army 4 - a pokolnál is mélyebben

  • Írta: szlav
  • 2020. június 25.
  • Letöltés
Link másolása
Megérkezett a Zombie Army 4 Hell Cult kampányának harmadik és egyben utolsó fejezete, a Deeper Than Hell. Az új karaktereket, fegyvereket és nehézségi szintet hozó kaland egy titokzatos ásatás mélyére vezeti a túlélőket.

A Zombie Army 4: Dead War kiegészítője, a Hell Cult három felvonásban folytatta a nácizombik seregei ellen küzdő túlélők történetét, most pedig végre megérkeztünk a konklúzióhoz a Deeper Than Hell című fejezettel. A Harmadik Birodalom ősi, elfeledett erők után kutatott a mélyben, most pedig mi is felfedezhetjük, hogy mit rejtegetnek ezek az ásatások - nyilván zombikat... csontvázakat, hullákat és hörgő élőholtakat.

Az új sztorifejezet során Marie, a francia ellenállás tagja és Hector, az ejtőernyős zombi is csatlakozik a harchoz. Két új fegyvert is kapunk a dobtáras Luger és a shotgunpisztoly képében, valamint mostantól felsrófolhatjuk a nehézséget brutális szintre is - az új nehézségi szintet egyébként mindenki más is megkapja, nem csak a DLC tulajdonosai.

A Zombie Army 4: Dead War PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en jelent meg. A Deeper Than Hell megvásárolható a játék szezonbérletével vagy önállóan is.

3.
3.
godach
Semmi baj nincs ezzel. Olyan G.A.Romero hangulatot tud teremteni, hogy az csak na.
2.
2.
joshfeed
Jobb lenne:
"Az új sztorifejezet során Karl, a Wehrmacht oszlopos tagja és Hedvig, a mesterlövész is csatlakozik a harchoz a kaftános és pajeszes zombik ellen, de a szövetségeseket sem fogják kímélni"
Tripla eladás lenne :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...