Wii-re és Wii U-ra is elkészül a Shakedown: Hawaii

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Brian Provincianótól nem szokatlan húzás, hogy régebbi platformokra portolja a játékait - a Retro City Rampage 2016-ban jelent meg PSP-re -, így kíváncsian vártuk már, hogy mire készül a Shakedown: Hawaii kapcsán.

És nem is okozott csalódást: a minap bejelentette, hogy a játék július 9-én Nintendo Wii-re is megjelenik, ezt pedig augusztusban követi a Wii U-s verzió (a steames kiadással egy időben). A Shakedown: Hawaii jelenleg az Epic Games Store-ban, PlayStation 4-re, PlayStation Vitára, Nintendo Switchre és Nintendo 3DS-re érhető el.

Az új kiadások minden tartalmi kiegészítést és javítást magukkal hoznak, emellett mindkét változat játszható 4:3-as képarány mellett is. A Wii-változat 50 és 60 Hz-es képfrissítés mellett is futtatható, illetve NTSC- és a PAL-támogatással is rendelkezik, emellett a konzol valamennyi kontrollerével játszható lesz. Provinciano azt ígérte, hogy addig reszelte a játékot, ameddig az bele nem fért a konzol rendszermemóriájába, így töltés nélkül élvezhetjük majd az akciót. A Wii U-s port esetében a HD-megjelenítés is adott természetesen, illetve teljes egészében végigjátszható a GamePaden, ahol az érintőkijelzőt is kihasználhatjuk.

Provinciano azt mondta, eredetileg a Wii-s verziót akarta csak elkészíteni, mert kíváncsi volt rá, hogy futna a konzolon a játék. Állítása szerint kifejezetten szórakoztatja, hogy milyen kihívásokat jelent az optimalizálásnál egy régebbi masina, azonban azzal is tisztában volt, hogy a port kiadását nehezítheti, hogy már nem támogatott rendszerről van szó. Ennek köszönhető, hogy a Wii-változat végül csak Európában jelenik meg, és ott is mindössze háromezer példányban - a Wii U-s kiadást voltaképpen az hívta életre, hogy az amerikaiak is elérhessék valahogy a Wii-re szánt átiratot.

1.
1.
Ez komoly, egyreszt varom Steamre, masreszt poen hogy lesz meg Wii es Wii U jatek ;-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...