Szürreális kaland lesz a Where the Heart Is

  • Írta: gorien
  • 2020. július 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Armature Studio történetközpontú játékában, a Where the Heart Isben egy férfi életét követhetjük végig az elejétől a végéig, miközben olyan világban jár, ahol nem egyszerű eldönteni, mi való és mi álom.

A Where the Heart Is egy bensőséges, ugyanakkor szürreális kalandnak ígérkezik, amelyet az Armature Studio berkein belül a Metroid Prime és a God of War mögött álló veteránok hoznak el nekünk. A játék egy élet történetét dolgozza fel, miközben a „mi lett volna, ha...” kérdéseket boncolgatja. A bejelentőelőzetesen túl további mozgóképeket találtok a játék rendezőjének, Todd Kellernek a blogposztjában.

Whit Anderson kalandja akkor veszi kezdetét, amikor a kutyája megmentésére indul, ezzel pedig egy olyan birodalomban találja magát, ahol a valószerű és a képzeletbeli kéz a kézben jár. Itt Whit újraéli életének fontosabb eseményeit és találkozik a számára meghatározó személyekkel, a kulcsmomentumokban pedig feltárul előtte a lehetőség: döntsön másként, mint ahogy tette. A játék során több száz döntés vár a játékosra, ami tucatnyi befejezéshez vezethet.

A Where the Heart Is 2020 telére várható kizárólag PlayStation 4-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...