Törölték az Evo Online-t

  • Írta: szlav
  • 2020. július 4.
  • Rendezvény
A koronavírus miatt idén teljesen digitális formára váltott a verekedős játékok legnagyobb bajnoksága, a rendezvény elnökét ért vádak miatt azonban a teljes idei torna elmarad. A támogatók is kihátráltak a versenysorozat mögül.

Befellegzett a bunyós játékok legnagyobb éves tornájának, miután az Evolution Championship Series elnökét, Joey "Mr. Wizard" Cuellart komoly szexuális zaklatással kapcsolatos vádak érték a napokban. A verekedős játékok közössége gyakorlatilag felrobbant az utóbbi napokban, az Evo pedig egyből lépett: az ügy kivizsgálásának idejére Cuellart eltávolították a pozíciójából.

Nem meglepő, hogy az eseményeket követően a legtöbb fejlesztőstúdió azonnal kihátrált az bajnokság mögül. A Capcom, a NetherRealm, a Bandai Namco és a Mane 6 is szolidaritását fejezte ki az áldozatok mellett, ezzel együtt pedig a játékaikat is visszavonták az eseményen való részvételből. A szervezők végül lefújták az eseményt.

16.
Kawada
Elég szar a hasonlat. Nem önhatalmúlag fújták le az eseményt a szervezők, hanem mert jelentős szponztorok, partnerek hátráltak ki mögüle. Volt részem sportesemények szervezésében. Szponzorok, partnerek nélkül el vagy vérezve, ha nem Lészáros Mőrinc vagy. Az egyik partnernek hála nem fizetsz a helységért, a másik intézi a kaját, a harmadik a díjakat, stb. Ezek ha kiesnek, maradsz a pucér pöcsöddel és egy olyan eseménnyel a kezedben, amihez nincs saját forrásod, hogy megcsináld teljesen egyedül.
14.
Nothing
Tehát, ha valaki zaklatással vádol egy főorvost, le kell állnia az egész kórháznak?
Valahogy pont ilyen abszurdnak hat ez az eset...
12.
Cuppak
#11 Semmilyen beteges dolog nincs benne szerintem, főleg hogy most ezek a Smash szituációk is nyílvánosságra kerültek, mindenki jobban jár.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...