Steelrising - a francia forradalmat robotok vívták

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően bemutatkozott a GreedFallt is jegyző Spiders legújabb játéka, a Steelrising. A francia csapat ezúttal is egy új világot teremtett meg, méghozzá olyat, amiben a francia forradalmat robotok vívták.

A Nacon Connect apropóján bemutatkozott a Spiders legújabb játéka, a Steelrising, amely érdekes világgal csábítja a játékosokat: mi lett volna, ha a francia forradalmat robotok vívják? A történet szerint mi is egy ilyen robotot alakítunk majd, Aegis azt a feladatot kapja, hogy megtalálja korábbi gazdáját, Mária Antóniát, és véget vessen a mészárlásnak, amit XVI. Lajos robotserege hajtott végre.

Az ígéretek szerint a Steelrising valamivel akciódúsabb lesz a Spiders korábbi szerepjátékainál, míg a pályatervezésnél nagy hangsúlyt kapott, hogy vertikálisan is ki tudjuk használni a teret, a harc és a felfedezés között pedig ne legyen olyan éles a váltás. Aegis testébe mindenféle fegyvert, közelharcit és távolságit egyaránt integráltak, ezeket pedig fejleszthetjük és ki is cserélhetjük akár a játék során. 

Megjelenési dátumunk még nincs a Steelrisinghoz, az viszont biztos, hogy PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re várható a premier.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...