Leállnak a Pagan Online szerverei

  • Írta: szlav
  • 2020. július 9.
  • Gyászhír
Link másolása
Nem sokáig marad már online a Pagan Online. A Wargaming és a Mad Head Games aRPG-je közel sem teljesített a várakozásoknak megfelelően, így a játék elveszíti a többjátékos komponenseit.

Ígéretes Diablo-klónnak ígérkezett a Pagan Online, azt azonban meg kell hagyni, hogy már a megjelenéskor is világos volt, hogy a játék közel sem tökéletes, technikai és játékmeneti fronton is bőven hagyott kívánnivalót maga után. A World of Tanks hátán felkapaszkodott Wargaming márpedig látszólag mindent megtett a játék sikereiért, de a szláv mitológiára épülő program mégis nagyot bukott - mára az állandó játékosbázisa a nulla felé konvergál.

Nem meglepő tehát, hogy a Wargaming úgy döntött, hogy szembemegy a játék címével, és lelövi a játék online komponenseit, ezzel effektíve egy single player kalanddá változtatva az akció-szerepjátékot. Még szerencse, hogy a Pagan Online mindig is úgy lett megtervezve, hogy az az elejétől a végéig játszható legyen egyedül is, de a zsáner rajongói tudhatják, hogy a kooperáció mennyivel fel tudja dobni az élményt.

Az átalakítás idejére a játékot eltávolították a Steam kirakatából, egészen augusztus 4-ig, amikor is leállnak az Pagan Online szerverei. Némi öröm az ürömben, hogy a Wargaming készült kárpótlással is, így a játék tulajdonosai kapnak egy-egy ingyenes járművet a World of Tanks, a World of Warplanes, a World of Warships és a World of Tanks Blitz játékokban, valamint hét nap prémium tagságot. Ezekre az ajándékokra is augusztus 4-én számíthatunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...