A Superhot-tulajoknak ingyen jár a folytatás

  • Írta: gorien
  • 2020. július 10.
  • Megjelenés
Link másolása
A Superhot 2016-ban egyedi látványvilágával és játékmechanikával rontott be a köztudatba: a taktikus lövöldében az idő csak akkor telik, ha mi is mozgunk. A folytatás nagyobb pályákat, több ellenfelet és még több tervezgetnivalót ígér.

Ha a Superhot: Mind Control Delete neve ismerősen hangzik, az nem véletlen – még 2017-ben jelentették be, mint a Superhot DLC-jét. A kiegészítő azonban túlnőtt magán, önálló játékká, folytatássá vált, és a meglepetésbejelentésnek hála tudjuk, hogy egy héten belül itt is van. A Mind Control Delete július 16-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. 

Még jobb hír, hogyha ez előtt a dátum előtt megvásároltad az eredeti játékot, akkor a folytatás ingyen a tiéd. Ha valamelyik PC-s digitális boltban (Steam, Epic Games, GOG, Origin) vagy PlayStation 4-en birtoklod, akkor semmi dolgod nincs, a játék felbukkan a könyvtáradban. Ha Xbox One-on szerezted be, akkor majd kapsz egy beváltható kódot hozzá. S habár jelenleg a Mind Control Delete nincs bejelentve Switchre, a nintendósokat sem felejtették el a fejlesztők: ha Superhot-tulajként üzensz nekik, akkor egy PC-s kulcsot kapsz. Minden fontos részlet ezzel kapcsolatban elérhető a csapat oldalán.

1.
1.
elgeri
Ez de jó :)
Várom az Xbox-os kódot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...