Deathground - Alien: Isolation, csak dinókkal

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A Kickstarteren gyűjtenek a Deathgroundra egy újonnan alapított indie csapat munkatársai, amely lényegében a Jurassic Park legizgalmasabb jeleneteit keveri az Alien: Isolation játékmenetével.

T-Rex és velociraptorok elől menekülni jó móka, hát még úgy, hogy a dinók alatt olyan mesterséges intelligencia dolgozik, mint az Alien: Isolation xenomorfja mögött is. Ezzel nagyjából mindent elmondtunk a Deathgroundról, amely egy új indie csapat, a Jaw Drop Games munkája, és ha minden a tervek szerint halad, 2021 harmadik negyedében kerülhet fel a Steam Early Access kínálatába.

A szólóban és háromfős kooperatív módban is játszható anyagban professzionális vadászokat, illetve túlélőket alakítunk, akiknek az a feladata, hogy beosonjanak a dinók közé, és elcsenjenek némi értékes lootot a "Deathgroundról". Különböző karakterosztályok közül választhatunk majd, és bizony nem árt megfontolni a döntésünket, itt ugyanis a lopakodós és a belemenősebb taktika egyaránt nyerő lehet, ha ügyesek vagyunk. 

A Jaw Dropot társalapító Dan Da Rocha (ő a Q.U.B.E.-játékokról és a Hue-ról lehet ismerős) szerint fél éve saját pénzből finanszírozzák a Deathground fejlesztését, most viszont megméretik magukat a Kickstarteren is, meggyőződésük ugyanis, hogy van kereslet egy ilyen játékra. Valamivel több mint 100 ezer dollárt várnak a gyűjtéstől, ennek a fele pedig már megvan, és még 25 napig tart a kampány. Szálljatok be ti is, ha érdekesnek találjátok az ötletet!

4.
4.
PS4jacksony
A dínók hálás téma lenne de ez a trailer eléggé gagyiszaurusz
3.
3.
Kar gigy nem egy egyjatekos sztorira epulo gamma, pedig de jo lenne egy Dino Crisis...
2.
2.
ABorealis27
Nagyon jó ötlet egy Jurassic Park típusú játék, de ez a Deathground borzasztó gagyi hatást kelt. A clickbaites cím is teljesen félrevezető. Annyi köze van az Alien Isolationhöz (egyik all-time kedvencem), hogy van benne egy mozgásérzékelő (ami már a trailerben sem működik helyesen :D)? Kicsi mintavétel, de a hangok borzasztóak (amikor elkapja a mozgásérzékelőst, te jó ég...), a grafika és az animációk szintúgy (a futás a végén, a figyelemelterelő eldobása és kb minden). Öngyujtó a szekrényben :facepalm:.
Ráadásul Alien: Isolationnel ellentétben ennek nem lesz semmilyen lineáris kampánya, csak valami Escape from Tarkov szerű menj be-lootolj-gyere ki játékmenete PvE-ben (PvP majd egyszer talán). De a fejlesztők szerint újrajátszhatóságot növeli a random spawn és kimentési hely. Ejha.
Azért 2020-21-ben ennél sokkal jobb indie címek jönnek majd. Ebben a műfajban a kifejezetten jól sikerült béta fázisos GTFO agyonveri ezt nagyjából mindenben.
1.
1.
Slik
nagyon remelem sikerul hianypotlo jatek lenne
rohadt jo otlet
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...