Alba - a Monument Valley-csapat új játéka

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A Monument Valley az egyik legnépszerűbb mobiljáték, a fejlesztők azonban az utóbbi időben már elkezdtek más célgépek felé kacsintgatni. Legújabb munkájuk, az Alba: A Wildlife Adventure már teljesen multiplatform lesz.

Új fejlesztéssel jelentkezik a Monument Valley-játékokról elhíresült ustwo games. Az Alba: A Wildlife Adventure idén télen érkezik, és lényegében minden platformon tiszteletét teszi, így mobilokon, PC-n és "konzolokon" is megjelenik.

Sajnos a játékról nem sokat tudunk egyelőre, sem az első teaser, sem a steames adatlap nem volt túlságosan beszédes, az viszont már sejthető, hogy erősen a természetvédelemre épít majd az anyag. A történet szerint Alba egy mediterrán szigetre érkezik a barátjával, Inesszel, hogy meglátogassa a nagyszüleit, a kirándulásból azonban hamar mentőexpedíció válik, amikor hőseink észrevesznek egy bajban lévő állatot.

3.
3.
#2: A többiek mégértésével hogy állsz?
2.
2.
logic5
#1: Néha tényleg nem értem, hogy mi járhat a fejedben... Istenem...
1.
1.
Ez a játék annyira komoly lesz minden szempontból, hogy a Witcher 3-at és a Breath of the Wild-ot is le fogják venni a polcokról és letörlik az internetről is. Mert olyan kemény lesz ez az Alba, hogy mellette nem lesz szüksége már senkinek más videojátékra. Most megnézed ezt a trailert, nem hiszed el. De majd csak figyelj, miután megjelenik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...