GolfTopia - építsd meg a legjobb golfpályát!

  • Írta: gorien
  • 2020. július 21.
  • Korai verzió
Link másolása
Mi lehet jobb a golfütő lengetésénél és az egy ütésből lyukba találásnál? Valószínűleg csak az, ha mi magunk tervezzük meg a pályákat hozzá. Erre ad lehetőséget a most early accessbe lépő GolfTopia.

A MinMax Games két zsánert kombinál össze a GolfTopiában: az építkezős-menedzselős játékokat és az arcade golfozást. A feladatod, hogy létrehozd a legjobb, legőrültebb golfpályákat, amiket csak meg tudsz álmodni, és mivel a jövőben járunk, ehhez mindenféle eszközöd is megvan: flipperütők, portálkapuk és még sok egyéb.

Szóval tervezd meg a pályát, formáld a terepet, irtsd ki a gyomokat, aztán pedig tégy egy próbát, hogy tényleg tudod-e teljesíteni azt, amit kifundáltál. Ha pedig nem te ütögetsz, bizonyosodj meg arról, hogy a vendégek nem tévednek el.

A GolfTopia már elérhető a Steam Early Accessben, és a fejlesztők szerint legalább fél évet itt is fog eltölteni a játék, tehát 2021 előtt már ne nagyon számítsunk a teljes megjelenésre. Egyelőre a PC-s változat biztos.

1.
1.
Zuzmo
WTF
Ez úgy néz ki, mintha valaki ment volna a saját feje után, és közben nem kérdezett volna meg senkit arról, hogy te játszanál ezzel?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...