Így fest akció közben a Star Wars: Squadrons

  • Írta: szlav
  • 2020. július 23.
  • Videó
Link másolása
Az EA Game Changers programjában résztvevő influencerek már kipróbálhatták a Star Wars: Squadronst, az élményeiket pedig végre megoszthatták a nagyérdeművel is. Lássuk, milyen lesz a vadászpilóták élete!

Néhány szerencsés videókészítő már szárnyra kaphatott a Star Wars: Squadrons korai verziójával, a jó hír pedig az, hogy a próbakör eseményeit szabadon fel is vehették, illetve a véleményüket is elmondhatták az októberben érkező játékról. A kétféle többjátékos mód mellett a sztorikampány első fejezetét is végigjátszhatták, az alkotás ezen szekciója azonban egyelőre lakat alatt maradt.

Úgy tűnik, hogy a konszenzus a legtöbb videós szerint az, hogy a Squadrons egy meglepően komplex, komoly nehézségi görbét tartogató játék; nem egy hardcore szimulátor, de még az ilyesféle játékokhoz szokottak is örömüket lelhetik benne. Habár a pályák és űrhajók és online játékmódok mennyiségét néhányan kevesellték, abban mindnyájan megegyeztek, hogy a gépeink személyre szabása nagyszerűnek tűnik, annak ellenére is, hogy egyelőre ennek csak egy kis szeletét tapasztalhatták meg.

A Star Wars: Squadrons október 2-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

4.
4.
logic5
Eddig vártam nagyon. Eddig...
3.
3.
Első ránézésre EVE:Valkyr koppintás.Annyi változtatással, hogy beletették a 3 modult.Minden más (pici változtatásokat nem számítva) ugyan az.Játékokat egy az egyben le másolták, Hajókat is stb.... .Nagyon vártam, de ez a játék már megvan nekem.
2.
2.
georgie.70
Hát ez nem nyűgözött le egy cseppet sem,elsősorban a grafikája miatt... Mi ez a rajzfilmes megvalósítás??? Számomra képtelenség így beleélni magamat, mondjuk én a Star Wars rajzfilm sorozataiért sem vagyok oda éppen ezért..
De biztos sokakat ez nem fog zavarni,szóval jó szórakozást hozzá annak akinek ez bejön...
1.
1.
Tokodboy
Ennél unalmasabb dolgot még nem láttam :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...