Othercide - videón az ellenség

  • Írta: gorien
  • 2020. július 25.
  • Videó
Link másolása
A Lightbulb Crew játékában más dimenzióból származó lényekkel gyűlik meg a bajunk. A fekete-fehér (helyenként vörös) látványvilág már önmagában hatásos, de a bossok dizájnja is rémálomból való – ők kaptak most egy saját előzetest.

Az emberiség utolsó reménye a Daughters nevű csoport, ami halálos és agilis harcosnőkből áll. Ők egy pusztuló idővonalon veszik fel a harcot az emberek legnagyobb félelmei által ihletett szörnyekkel. Ezek a küzdelmek nem lesznek egyszerűek: a körökre osztott harcban előre megtervezhetjük és összefűzhetjük harcosaink képességeit, aminek a vége egy halálos tánc lesz.

Az Othercide komoly hangsúlyt fektet arra, hogy kiismerjük az ellenfeleinket – néhányukat szemügyre vehetjük a fentebbi videón. A siker érdekében meg kell tanulnunk, mikor és hogyan támadnak, a nagy kihívás azonban nagy jutalmakat is tartogat. Egyes győzelmeknek az egész játékra ható következménye lehet.

Az Othercide július 28-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de augusztus folyamán switches átirat is várható.

1.
1.
szujonor
Ezt nagyon várom már, szuper hangulatos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...