A The Walking Dead ütemezését is felrúgta a járvány

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 27.
  • Cooltúra
Link másolása
Ahogy lényegében a teljes szórakoztatóiparét, úgy a The Walking Dead-sorozatok ütemezését is felrúgta a koronavírus-járvány. Az AMC a hétvégi Comic-Con során vázolta fel, hogy mire számíthatnak a rajongók.

A járvány miatti korlátozások talán az alapsorozatot érintették a legérzékenyebben, hiszen a tizedik évad fináléja - és csak az - a mai napig nem került adásba. Az AMC most bejelentette, hogy október 4-én számíthatunk a tizenhatodik epizódra, ráadásként pedig kaptunk egy hosszabb videót, amely az új rész nyitányát tartalmazza:

Itt azonban még nincs vége a kavarásnak, jelen állás szerint ugyanis a tizenegyedik évadot csak jókora késéssel kapjuk majd meg - ami nem csoda, hiszen egy normális világban októberben kellene elrajtolnia az új évadnak. Az AMC ehelyett úgy döntött, hogy a folytatás meghatározatlan ideig csúszik, berendelt viszont hat extra epizódot a tizedik évadhoz, amelyek 2021 elején debütálhatnak.

Mindez természetesen a testvérsorozatokat is érinti. Az első blikkre young adult-vonalat követő The Walking Dead Beyond némi csúszást követően október 4-én, a "The Walking Dead-finálé" után rajtolhat el. Ez is kapott egy új előzetest:

Míg a Fear the Walking Dead hatodik évadára október 11-én számíthatunk, ehhez egy rövidebb teasert tudunk mutatni:

1.
1.
semike
Sok a fertőzött, nincs ebben semmi.Járvány van :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...