Ride 4 - komolyan vették a motorok modellezését

  • Írta: gorien
  • 2020. július 28.
  • Videó
Link másolása
Az idén ősszel várható, motorversenyre épülő Ride 4 kapott egy újabb kis videót, ami a játék engine-jével készült. Újabb motorokat láthatunk benne, amelyek elkészítésére nagy gondot fordítottak a fejlesztők a saját elmondásuk szerint.

A Ride-sorozat legújabb tagja tavaly hallatott magáról először, néhány hónapja pedig ismét megmutatta magát. A fejlesztő Milestone kiadott egy újabb videót, ami egészében a Ride 4 engine-jével készült, és látunk néhány új motorkerékpárt is – a készítők kiemelten büszkék a járművek alapos kidolgozására.

„A Ride 4 minden motorja az alapoktól lett megépítve a legmodernebb technológia alkalmazásával, mindegyik eredetijét szkenneltük 3D-ben, hogy a lehető leghitelesebb és legvalószerűbb másolatai legyenek az ikonikus járműveknek. Még a legritkábbaknak is” – ecsetelték a fejlesztők.

A játékban a karriermódot is újragondolták, de a legnagyobb kihívást az Endurance mód fogja jelenteni, amiben a Milestone szerint csak a legjobb virtuális motorosok boldogulhatnak. A dolgukat valósághű, dinamikus fények és változó időjárás is fogja nehezíteni, miközben a motorok kerekeire és üzemanyagára is figyelni kell.

A Ride 4 október 8-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

3.
3.
semike
Motorokkal sosem volt probléma, ellenben a háttér az brutál fos....a 2.rész szebb mint a harmadik. Kiváncsi vagyok.
2.
2.
Zisten
#1: Csak a 2 és 3hoz volt szerencsém és a 2 tényleg egy brutál jó rész volt. (Nekem a Polyphony Digital anno PS2es játéka a Tourist Trophy hangulatát hozta.)

Így boldogan zsebeltem be akciósan a 3. részt, de ez valahogy nem adta. Irányításilag egyáltalán nem olyan élvezetes mint a 2 volt.
Meg van pár AI beállítási probléma is.

A 4 így már biztos nem kerül beszerzésre.
1.
1.
Morzsi1
Jó lesz ez! Az első erős közepes, a második atomjó volt, a harmadik szerintem nem durrant akkorát. Ha tovább vesszük a sort, ennek megint nagyon be kellene találnia. Idén amúgy is eltrafálták a jatákaikat, a Supercross 3 és a MotoGp 20 is nagyon jó lett, szóval várjuk a megjelenést!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...