Egyet fizet, két Spider-Mant vihet?

  • Írta: Baloo
  • 2020. július 28.
  • Pletyka
Link másolása
Érdekes pletyka bukkant fel a világhálón, miszerint a Spider-Man: Miles Morales egy csomagban érkezhet majd a 2018-as Marvel's Spider-Man PlayStation 5-höz igazított kiadásával.

A bejelentése után némi magyarázatra szorult a Spider-Man: Miles Morales koncepciója, a játék ugyanis nem egy teljes értékű folytatás, hanem sokkal inkább egy jó nagyra hízott DLC lesz - akárcsak az Uncharted-széria esetében a The Lost Legacy.

A Game Informer legfrissebb számában bukkant fel egy érdekes hír, amelyben azt részletezték, hogy a Miles Morales az alap Spider-Man-játék PlayStation 5-höz hangszerelt kiadásával érkezhet egy csomagban, csakhogy még szimpatikusabb legyen az egész kiszerelés - vagy indokoltabb a lehetséges 60 eurós árcédula...

Könnyen lehet, hogy nem valósak a magazin értesülései, de nem lenne annyira meglepő egy PS5-ös Spider-Man-újrakeverés, hiszen anno a Sony következő generációs hardverében megbújó SSD-nek az erejét is pont a 2018-ban kiadott játékkal reklámozták.

9.
9.
Yanez
Így kéne mindenkinek csinálni, ha jön egy játékból folytatás, mert az mint tudjuk hosszú idő, de egy nagyobb DLC szépen csillapítja a vágyat. :) Pl a Wolfenstein-nél is jól jött. Főleg a GTA fanok tudnának értékelni egy ilyen megoldást!
8.
8.
Slik
miota elek a pokember a kedvencem de engem a varosban repkedest leszamitva semmi nem tudott igazan lekotni, lenyugozni ebben az ujban
valahogy kicsit buta volt az egesz foleg a boss fightok meg a lopakodos reszek?! egy elegge benan ujragobdolt batman jatek lett amit nagyon sajnalok
meg mindig a web of shadows volt talan a legjobb
7.
7.
kamgecam
Ez ps5 nyítócím lesz? Vagy később jön?
5.
5.
Marcus88
És azért gondolom egy valódi folytatást Parkerrel gondolnak nem Miles-al,nem megbántva ezzel a karaktert és még csak véletlen se a bőrszíne miatt mondom ezt!
3.
3.
Marcus88
#1: Még 2 év kellett volna neki,szerintem ezért döntöttek egy fél játék mellett.Nagyon erős vásárlói tábora van pókinak,gondolom ezért is döntöttek úgy,hogy nyitásra egy dlc szerűség.De lesz 2 rész szerintem még ebben a generációban!

Más oldalon írtak teóriákat,hogy hogy is lenne jó ha kiadnák és mindenki eldöntené melyiket veszi.Szerintem ez így nagyjából korrekt lenne.
1. Csak Miles mondjuk 40 dollár
2. Miles+2018-as rész 60 dollár
Akinek meg megvan a 2018-as rész ingyen megkapja a felújítást,akinek meg nincs annak jól jön hogy ha lesz egy csomag amiben benne van.
1.
1.
Szerintem sem lenne meglepő, ha mindent újra eladnának még egyszer. Ez a DLC, meg hagyjuk már. De annyi bizonyos, hogy ez akár egy második rész is lehetett volna, csak gondolom szépen nem hagytak rá elég időt, hogy elkészüljön.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...