Augusztus végén kerül mozikba a Tenet

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 29.
  • Cooltúra
Link másolása
Igaznak bizonyultak a korábbi találgatások, a Warner tényleg lemondott az egyidejű globális premierről a következő Christopher Nolan-film kapcsán. Hozzánk már augusztus végén eljut a várva-várt alkotás.

Folytatásos szappanoperává nőtte ki magát a Tenet körüli hercehurca: az alkotók ragaszkodtak hozzá, hogy a film a mozikban debütáljon, a koronavírus-járvány miatt azonban egészen eddig nem sikerült olyan időpontot találni, ami megfelelő lett volna. A helyzetet nehezítette, hogy bár sok országban - így nálunk is - már újra kinyitottak a mozik, a kulcsfontosságú piacnak számító Egyesült Államokban sokkal bizonytalanabb a helyzet.

A Tenet premierjét háromszor is elhalasztották az elmúlt hetekben, legutóbb pedig már új dátumot sem kaptunk hozzá, az viszont felmerült, hogy a film esetében a Warner nem ragaszkodna az egyidejű globális premierhez. Ez a forgatókönyv végül valósággá vált, a stúdió ugyanis bejelentette, hogy 70 országban, köztük Magyarországon már augusztus 26-án bemutatkozhat Christopher Nolan új munkája, ezt követően pedig szeptember 2-án bizonyos amerikai városokban is látható lesz a film.

Mi ennek a magunk részéről csak örülni tudunk, annál is inkább, mert az előzetesek ellenére továbbra sem tudni, hogy miről szól majd az alkotás: az alapfelütés szerint ügynökök az időutazás segítségével akarják megakadályozni a harmadik világháborút, de hogy mire is számíthatunk konkrétan, az rejtély.

2.
2.
Red-E-Kamp Van
Ez a film is többrétű üzenet.Az időtlenből. Lehetőleg mindenkinek, de természetesen nem mindenkinek. Inkább az egyik réteg üzen a másiknak. A plebs meg eszi a mázat. mint mindig .
1.
1.
Régen láttam valami jó izgalmas filmet, kíváncsi vagyok, hogy ez lesz-e a következő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...