Tartalmas bétatesztet ígér a Marvel's Avengers

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 30.
  • Korai verzió
Link másolása
Tegnap este sor került a Marvel's Avengers War Table-sorozatának második adására, ahol a bétateszt tartalmát részletezték a fejlesztők, emellett pedig az első megjelenés után érkező hősről is lerántották a leplet.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az augusztus a Marvel's Avengers bétateszteléséről szól majd, a Square Enix három próbahétvégét is betárazott a következő hónapra. Augusztus 7-én a PS4-es változat előrendelői, augusztus 14-én a többi előrendelő és a maradék PS4-es játékos, végül augusztus 21-én mindenki más is csatlakozhat a játékhoz.

A War Table-sorozat tegnapi adásában arra is fény derült, hogy mit ígér majd nekünk pontosan a bétateszt. Ez alapján végigjátszhatjuk majd a Marvel's Avengers jól ismert, 25 perces Golden Gate-demóját, amely megágyaz a történetnek, bemutatja a játék hőseit, és ránk szabadítja a Taskmastert is egy bunyó erejéig.

Ezt követően két egyjátékos Hero-küldetés nyílik meg előttünk, amelyekben a Hulk a játszható karakter: az egyikben Jarvis után kutatunk Kamala Khannal az oldalukon, míg a másikban az orosz tundra felé vesszük az irányt, ahol Abominationnel kell szembenéznünk. Ha ezekkel is megvagyunk, újabb, akár kooperatív módban is játszható tartalmak várnak ránk, ezúttal pedig már hozzáférhetünk Kamala Khanhoz, Iron Manhez és Black Widow-hoz is.

Kipróbálhatjuk az úgynevezett HARM-szobákat (Holographic Augmented Reality Machine), ahol a hullámokban érkező ellenfelekkel kell megküzdenünk, belevethetjük magunkat összetettebb és sztorialapú, de alapvetően multiplayer módra kihegyezett War Zone-okba, emellett a Drop Zone-okból is kapunk egy kis ízelítőt, amelyek a War Zone-ok rövidebb változatainak feleltethetők meg. Összesen több mint húsz küldetést pörgethetünk majd, emellett pedig a karakterfejlesztésbe is belekóstolhatunk természetesen.

A végleges változat szeptember 4-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, a tesztelés során pedig feloldhatunk egy exkluzív névtáblát a profilunkhoz, amit átvihetünk a teljes játékba is. A konzolon játszók Fortnite-jutalmaknak is örülhetnek.

A készítők a játékot ingyenesen bővítik majd a későbbiekben, és már most leleplezték az első letölthető karaktert: Hawkeye mutatkozott be a műsor során, aki természetesen saját küldetéssorozattal érkezik majd.

3.
3.
SLi
de utálom mikor bevágják az ilyen "influencer" reakciókat
2.
2.
fojesz
#1: Egész hétvégén tart majd minden alkalommal.
1.
1.
elgeri
Nekem az nem tiszta, hogy csak 1-1 nap lesz a béta vagy az egész 3 napos hétvége?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...