VR-lövöldén dolgozik az inXile

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Miközben az inXile Entertainment azon van, hogy elvégezze az utolsó simításokat a Wasteland harmadik részén, egy multiplayer-orientált VR-lövöldén is elkezdett dolgozni, amely még az idei év során megjelenhet.

A Frostpoint VR: Proving Grounds koncepciója tehát nem is állhatna messzebb a Wastelandétől, hacsak nem vesszük figyelembe azt, hogy mindkét játék egy posztapokaliptikus világban játszódik. Az első trailer alapján sarkköri katonai létesítményekben járunk, a húszfős összecsapások során pedig nemcsak az ellenséges katonákkal, de mindenféle biomechanikus lénnyel is meg kell küzdenünk.

A PvPvE-játékok rajongóinak tehát mindenképpen érdemes odafigyelni az anyagra, amely egyébként az Oculus Rifttel, a HTC Vive-vel és a Valve Indexszel lesz majd játszható. A készítők nagyjából egy tucatnyi fegyvert ígérnek a játékosoknak, ezek között pedig egészen egzotikus darabokat is találunk majd - a VR-os gunplay mindenesetre realisztikus lesz a srácok szerint, ami a tartásuk vagy az újratöltés közben azonnal ki is fog derülni.

A Frostpoint megjelenése idén várható, és bár az inXile már egy Microsoft-csapat, a projekthez nincs közük, a kiadásért a japán Thirdverse felel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...