Megérkeztek az achievementek az Epic Store-ba

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 30.
  • Hír
Link másolása
Szép lassan fejlődik az Epic Games Store funkcionalitása, a minap például már az achievementek tesztelését is megkezdték az üzemeltetők. Egyelőre egy játéknál érhetjük el őket.

Az Epic Games jókora hátrányból indult, mikor úgy döntött, hogy a Steam babérjaira tör, és nem csak piaci részesedés terén: az Epic Games Store funkcionalitásában jócskán elmaradt a riválisától, az üzemeltetők pedig azóta is azon vannak, hogy pótolják a hiányzó fícsöröket.

Úgy néz ki, most újabb kritikus funkció élesedik az üzletben, az Epic ugyanis egy szűkszavú tweetben jelentette be, hogy elkezdték tesztelni az achievementeket. Ez alatt két dolgot kell érteni: a későbbiekben a visszajelzések alapján még számíthatunk változtatásokra ezen a téren, másrészt egyelőre csak "bizonyos játékoknál" érhetőek el, ami a gyakorlatban egyetlen címet jelent - az ARK: Survival Evolvednál tesztelgethetjük őket.

Az Epic Games Store fejlesztési roadmapjét egyébként itt követhetitek figyelemmel, fejlesztés alatt áll többek között a modtámogatás is.

19.
19.
Ooorky
#18: Steam is belebukott a linuxba.
Egyszerűen játékplatformként csapnivaló.
18.
18.
leviske
Jól látom, hogy hamarabb terveznek Androidra megérkezni, mint Linux-ra egyáltalán elkezdeni egy kliens fejlesztését?

Fura, hogy megírnak egy linux-kompatibilis játékmotort, magukhoz csalogatnak linux-barát külsős stúdiókat és így is teljesen elzárkóznak a linux támogatásától.
17.
17.
kryszisz
#12: Jajj, hát itt vagy, basszus, már kezdtem aggódni, hogy elvitt a depresszió vagy valami, amiért több mint 3€-t költöttél egy játékra. De megnyugodtam, ki is dobom az "Eltűnt" plakátokat amiket nyomtattam:D

#7: te amúgy bant kaptál vagy mi a pékem?
16.
16.
Extol
Nekem elég volt eddig egy DRM shop is.
15.
15.
Chrysh
#12: Jóvanmá'Jóvanmá'Jóvanmá'Jóvanmá'Jóvanmá'Jóvanmá'Jóvanmá'Jóvanmá'Jóvanmá'Jóvanmá'Jóvanmá'Jóvanmá'Jóvanmá'Jóvanmá'Jóvanmá'Jóvanmá'Jóvanmá' felfogtuk! Az Epic g*ci nem kell mindenhova odaírnod.
14.
14.
crytek
#13: Azok a játékok számomra olyan kategóriát képviselnek ,hogy pofán nem volna ingyen adni sem őket.....
13.
13.
#12: Pedig 3 ingyenes játék van ma ám. Az garantáltan nullára jön ki.
12.
12.
crytek
#10: Epic esetében én sem értem a kosár cigánykodást...

Lefizetnek mindenkit.... de az már nem lenne menő ha mondjuk 2 db játékot betenne az ember a kosárba ami összesen 15 euro lenne és lehetne rá kupont tolni... így te csak 5 eurot fizetnél holott a kosár miatt meg kell venned őket külön külön és akkor már 15 eurot költesz...
Szóval totál ellentmondásos nekem az egész epic felfogás...de mondjuk nekem oly mindegy majd ha steammé alakul fogom használni..ha így haladnak már csak olyan 30-40 év--
11.
11.
#10: Tényleg, ilyet én is szoktam csinálni, csak pólókkal.
10.
10.
#2: A kosarban nem ertek egyet, Steamen is volt hogy telepakoltam sale-nel aztan onnan szedegettem ki amit megse, mert hat azert ilyen 100 euro fele jartam hehe ;-) most mit csinaljak kijegyzeteljem notepadba es ott adogassam, holott kosarba is tehetem, ennyi. Jo ficsor az!
9.
9.
#5: Az elején én is mindig véletlenül rányomtam és néha az ideg szétcsapott tőle, de már vagy 10 éve így használom az egeret. Meg tudok butulni, ha nincs előre meg vissza gomb egy egéren és játék közben is gáz, ha egy megszokott funkcióhoz nincs ott a gomb.
6.
6.
medson
#2: Ez legyen a legnagyobb problémád az életben.
5.
5.
C0m1n65un
#2: Hát ez nagyon érdekes! Hét éve dolgozok Webdizájnerként, és egyszer nem használtam az egér back gombját. Sőt általában ki is veszem, hogy munka közbe nehogy véletlenül rákattintsak. Irigylem a problémáidat!
3.
3.
Ooorky
Heti 3 epic store hír pipa.
2.
2.
Írtam nekik múltkor, hogy a standard mouse_back kerüljön be a shop programba, aztán visszaírtak, hogy köszönik szépen, én meg legyek tekintettel arra, hogy bétás a program. Nem hiszem el, hogy annak a sok programozónak nem tűnt fel ennyi idő alatt, hogy az egér vissza gombjával nem csinál semmit a program és mindig kézzel kell a vissza nyílra kattintani. Mint egy állat rabszolga, húzod az egeret és célozgatsz meg kattintasz, ha vissza akarsz menni az előző oldalra. Win 3.1 és 95-nél bevált módszer volt ez, de az óta plíz feltalálták már a rohadt egeret. Szerintem ez a gáz és nem az, hogy nincs bevásárló kosár. Akik annak a funkciónak a hiányát szidják, még életükben nem vettek egy eredeti játékot sem, nem hogy annyit, hogy kosár kelljen hozzá XD
1.
1.
hoaw
Remélem majd a MTG: Arena is kap majd achivementeket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...