Látványos előzetesen a Project CARS 3

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 3.
  • Videó
Link másolása
Rohamosan közeledik a Project CARS 3 premiere, ezért úgy gondolta a Slightly Mad Studios csapata, hogy egy újabb előzetessel kedveskednének a rajongóknak, akik valószínűleg már tűkön ülve várják a játékot.

A brutálisan látványos Project CARS 3 megjelenéséig még hátravan pár hét, de addig sem maradnak látnivaló nélkül a széria rajongói, ugyanis a mai nap egy újabb előzetessel jelentkezett a fejlesztőcsapat:

Szintén a mai naptól él a játék előrendelési lehetősége is - így mindhárom platformon lecsaphatunk a játék standard vagy Deluxe-kiadására. Az utóbbi magában foglalja a négy részből álló Season Passt, és ha mellette döntünk, három nappal korábban ülhetünk a vezetőülésbe a többiekhez képest.

A Project CARS 3 augusztus 28-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

6.
6.
crytek
#3: Grid-et ne is említsd. Én máig nem értem és komolyan ilyenkor nekem ég a pofám ,hogy egy 60+ órás autós játékot hogy az istenbe lehet kiadni kb 6 db pályával..

Én amikor megláttam benne hgy van carrier mod meg azon kivül még több szezon örültem mint az állat, de most miután már van benne 7-8 órám és mindezt azon a 4-5 pályán hányok tőle sugárba... Nincs pénz verseny pályákat licenszelni? Nem tudnak random pályákat csinálni? Szánalmas.. az unalmas versenyzés fogalma új fénytörésbe került számomra.
És ilyenkor áldom a lelkem hogy a bundlezás miatt ingyen volt az ultimate edition bár nem tudom miben ultimate az biztos hogy nem a pályák számában.

És ezek vették meg a CARS-t is...pff szép jövőkép
4.
4.
Yanez
Ez még mindig a szegény ember Forza Motorsportja.
3.
3.
kanguru
2.
2.
semike
Kellene egy demo vagy trial mód mert lutri a dolog.....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...