Hétfőn jelenthetik be az idei Call of Dutyt

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 7.
  • Teaser
Link másolása
Ha a szokásos októberi-novemberi premierrel számolunk, az utolsó utáni pillanatig húzta az Activision az új Call of Duty bemutatását, a jelek szerint azonban hétfőn megtörheti a csendet a kiadó.

Idén azonban semmi sem szokványos, és ahogy azt már hallhattuk korábban, az új Call of Duty-epizód is furcsa darab lesz: az előzetes pletykák szerint a Call of Duty: Black Ops - Cold War címet viselő rész az eredeti tervek alapján jövőre jelent volna meg, miután azonban a Sledgehammer és a Raven nem haladt túl jól a 2020-ra szánt játékával, a kiadó úgy döntött, előrehozza a Treyarch fejlesztését, Sledgehammerék munkáját pedig annak a részeként hasznosítják újra.

A játékról tehát nagyjából ennyit tudunk mindössze, a jelek szerint azonban az Activision már készen áll arra, hogy előrukkoljon a hivatalos bejelentéssel is. A Call of Dutyra szakosodott Charlie Intel brigádja arról számolt be a minap, hogy kapott egy méretes faládát, méghozzá azzal az üzenettel, hogy még véletlenül se nyissák augusztus 10-én, magyar idő szerint este 6 óra előtt. Akkor majd küldeniük kell egy SMS-t egy megadott telefonszámra, válaszként pedig pedig megkapják a számkombinációt, amely nyitja a számzáras lakatot.

Persze elképzelhető, hogy a Charlie Intel srácainak az volt az első dolga, hogy keressenek valami célszerszámot a sufniban a láda szétszedésére, azonban nagyon valószínű, hogy a tartalmát így is titokban tartják majd - az efféle csomagok mellé általában egy vaskos NDA-t is küldenek a kiadók.

Az Activision egyébként előszeretettel teaseli ilyen ajándékokkal a játékait, legutóbb a Crash Bandicoot 4 bejelentését is így vezették fel.

1.
1.
Tök gáz, hogy ott tart a COD, hogy két félkész játékból bakszák össze. Ugyan ezek a Mastermind-ok állnak a Warcraft 3 reforged mögött. Ezt a játékot meg kérdés nélkül veszik a népek, mint ha kötelező lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...