Megszaladt a Fast & Furious Crossroads gépigénye

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 8.
  • Gépigény
Link másolása
A minap megjelent a Fast & Furious Crossroads, így a teljesség kedvéért elhoztuk a játék launch trailerét, valamint a PC-s rendszerkövetelményeket. Ki gondolta volna, hogy RTX 2080-as videokártya ajánlott Vin Dieselék legújabb bulijához?

Mostantól mi is vigyázhatunk a családunkra, miközben lángoló verdákkal tépjük fel a város aszfaltját, hála a Fast & Furious Crossroadsnak. A játék premierjét egy rövidke előzetes kísérte, melynek hála betekintést nyerhetünk a korábban sokak által ekézett látványvilágba is.

És hát valljuk be, láttunk már szebb versenyjátékot az utóbbi években, de mint tudjuk, a látvány önmagában nem minden. Akárhogy is legyen, az mindenesetre némi fejvakarásra ad okot, hogy a Crossroads hivatalos rendszerkövetelménye az ajánlott konfigurációhoz milyen hardvermonstrumot jelölt meg. Tény, hogy egy RTX 2080-as kártyát mi is szívesen ajánlanánk bármilyen játékhoz, de valószínű (legalábbis reméljük), hogy egy gyengébb VGA is megbirkózik a Slightly Mad alkotásával.

Minimum:

  • OS: Windows 10 (64-bites)
  • CPU: 3,5 GHz-es Intel Core i5-3450 vagy 4 GHz-es AMD FX-8350
  • RAM: 8 GB
  • GPU: NVIDIA GeForce GTX 680
  • DirectX 11
  • 50 GB szabad tárhely
  • Széles sávú internetkapcsolat


Ajánlott:

  • OS: Windows 10 (64-bites)
  • CPU: Intel i7-8700k vagy AMD Ryzen 7 2700x
  • RAM: 16 GB
  • GPU: NVIDIA RTX 2080 vagy AMD Radeon VII
  • DirectX 11
  • 50 GB szabad tárhely
  • Széles sávú internetkapcsolat
36.
36.
GAMEROD
Cöhh, mint valami gyengébb NFS. Biztos nyóckához kell olyan kártya.
35.
35.
Ooorky
#34: Mehh.
Már csak usb-s verziók vannak szinte... Max 1-1 vállalat vesz dvd-t.
34.
34.
crytek
#33: Nem vagyok balfasz. Fasza usb-s verzió és ez nekem egyfajta megtisztulás újrakezdés volt , a warez lezárása!
33.
33.
Ooorky
#32: Jó nagy balfaty vagy, én 2 egész $-t fizettem Win 10-ért.
32.
32.
crytek
#31: Az te sehogy nem bizonytod másnak hogy ha valaki direkt nem hisz a másiknak..De ez a te bajod.

Én onnantól hogy vettem 40k-ért win 10-et nem warezolok már nem emlékszem mikor jött ki a win 10 onnatól kezdve talán idén lesz 5 éve .... De ha lenne eszed te is rájöhetnél hogy az epic ingyen szarjaira sem ugrok rá ami elég sok aaa-t tartalmaz akkor minek warezolnék mellette.. De mondom a te dolgod hazuttolj meg akit akarsz ,erre szokták mondani ez sajnos téged minősít.

Nekem tiszta a lelki ismeretem, ma már nincs egy db érv sem a játék warez mellett..
31.
31.
Ooorky
#30: https://kepkuldes.com/images/7c0b55b259505c3a40f6f3e863a77c2d.jpg
30.
30.
crytek
#29: Mit honnan? Itt is leírtam anno ne volt olyan amit nem warezoltam volna le. És soha semmi vírusom nem volt..

"Úgy könnyű olcsóskodni, hogy letöltöd az ismert warez csapat verzióját majd 2 év múlva adsz érte 2 petákot XD"

Amíg nem voltak bundlek ez van ezt tettem, ezt nem is titkoltam soha. Sőt mellett döngettem minek fizessek bármiért is ingyen hozzájutok... és lőn évekkel ezelőtt eljutottunk oda hogy mindezt legálba tudom nyomni a bundlek miatt :)


(Nem mellesleg sok a félreinfo mert sok magyarításra is pl vírust jeleznek ezek a szarok mert olyan scriptek vannak benne ami nem tetszik a vírusírtóknak holott az nem vírus)
29.
29.
Ooorky
#28: Na és ezt honnan tudod?

Úgy könnyű olcsóskodni, hogy letöltöd az ismert warez csapat verzióját majd 2 év múlva adsz érte 2 petákot XD
28.
28.
crytek
#27: Az nem höbölgés ember hanem tények... ismert releaser csapat crackje sosem volt gázos. Az meg hogy valaki dzsunga noname szart tölt le az az ő baja az nem egyenlő a warezzal..

Szóvla úgy látom eléggé kevered a dolgokat
27.
27.
Ooorky
#22: Ott hőbörögtél, hogy a crack-elt fájlok márpedig nem vírusosok...
Ha valaki nem érintett benne az nem áll ebbe bele XD
26.
26.
crytek
#23: Engem pont nem. Melóba sok papucs vesz körül így kösz de kihagyom ezt az életformát. Gépezés miatt úgyse fordítanék rá időt
Kocsik sem érdekelnek mivel jogsim sincs talán soha nem is lesz mert nincs kedvem elmenni letenni.

#25: GTA 5 ráér... az még 3 év múlva is sláger game lesz...
23.
23.
DragonBleacPiece
#22: de, a puncik és a gyors autók mindenkit érdekelnek, te sem lehetsz kivétel :D
20.
20.
Ooorky
#18: Múltkori warezos kiakadásod után egyértelmű mi az amiért nem hagyod el soha a PC-t XD
18.
18.
crytek
#17: Én is fizetek csak nem annyit amit te, és én teszek érte, hogy amit fizetek az később visszajöjjön. Ezért nem hagyom el soha a pc-t ezt konzolon soha nem lehet megvalósítani
17.
17.
#16: Nekem Epicen van meg , ingyen.Kb annyit is ér a játék számomra.Az már más kérdés , ha valami tetszik és bundle-ben játszottam végig megveszem.Ennyit megérdemelnek.Itt van a konfliktus Crytek és közöttem.Ő akkor sem fizet ha valami tetszik neki.
16.
16.
Heldengeist
#14: A GTA 5 már akkor megvolt előző generációs konzolra, amikor még PS4-re és Xbone-ra sem adták ki, a PC-ről meg mélyen hallgattakk. Szívesen végigjátszanám PC-n is majd egyszer, de a játék maga már megvan, akkor férek hozzá, amikor akarok, nem fogom érte eladni a lelkem az Epicnek csak azért, hogy 10€ helyett ingyen legyen meg.
15.
15.
crytek
#14: Képletesen értette. Pl erre a játékra ha ezt ingyen osztanák se kéne neki. Ami érthető mivel mindenkinek más az izlése
14.
14.
vmiki88
#5: Szóval a GTA 5 szar.
13.
13.
crytek
#12: Tudom ,hogy volt mivel azért írtam ingyen lett meg nekem is :)

Sebességérzet engem nem zavar..ami zaar hogy egy 300 futamos játékba hogy a picsába tudtak belerakni 6 db pályát...hatot baszzus nem többet...Olyan unalmas így versenyezni hogy napi 3 versenynél többet nem bírok letolni ki kell lépni

Codemasteres ezer éve only autós szarokat csinál csak nem tudom elhinni hogy egy nyomorék random pálya generátort nem voltak képesek létrehozni...
12.
12.
adamsfamily
#11: A Grid 2019 ultimate múltkor volt Humble choice-ban 12 dollárért x játékkal együtt.De valóban egy szar az a játék.Nekem a Time Attack kategóriás autó választásnál teljesen meghal a játék.A sebességérzet 200-as tempónál olyan,mintha 30-al mennél.
11.
11.
crytek
#10: "Tényleg kíváncsi lennék mi vezetett ehhez a visszataszító sóheriséghez"

Ehhez nem kell blog, tessék tömören.

Anno sok cumot vettem a day akár CE-t is. És rohadtúl meguntam hogy a 30ezres CE-m vagy ha simát nézem a 1xk-s game 1 év után bundleban végezte hol az 1$-os pakkban hol a kicsit drágább részben 8-10 játékkal karöltve...
Szóval köszönöm nem kérek én soha többet se teljes áras se 50%-os se 75%-os játék árakból.
Mivel úgyis nagyon keveset játszom így nem akarok én már erre költeni ,amit a bundlek miatt nem is kell megtennem mert legálisan ingyen juthatok eredeti játékokhoiz anélkül, hogy 20 ezreket költenék egyetlen egy db játékra..
Itt vna pl a Grid Ultimate amit tolok..Nincs 1 éves sem a játék akció nélkül 55 $/euro de most akcióban is ~5500 ft.. Szóval nem telt el 1 év és bundleba tették (mert egy szar foshulladék) ha 2 ft-ot adtam volna érte eltörettem volna mindkét kezem ,hogy én ezért pénzt kiadtam. Így meg ingyen volt nem veszítettem semmit tudom tolni és fikázni hogy ezzzel ki mire gondolt mikor létrehozta...

Az időm meg az enyém...azzal játszok amivel kedvem van ha éppen ezzel a fosharmat griddel akkor azzal, ha a 10 perces indie game-el akkor azzal..mivel munka mellett nem igen csinálok mást elvagyok ezekkel. De van amikor rohadtúl nem akarok játszani most pl 1.5 hete szabadság van melóba játszottam vagy 4 órát inkább darálom a filmjeimet sorozataimat...pedig 2300+ game vár a végigvitelre. Többségük ingyen volt várjanak csak ha soha nem lesznek tolva az se tud érdekelni
10.
10.
#3: Írhatnál egy blogot az életedről.Tényleg kíváncsi lennék mi vezetett ehhez a visszataszító sóheriséghez.

Cikkhez hozzászólva.... .Durva igények ilyen grafikához.... .
9.
9.
Yanez
#5: +1

Az emberek legnagyobb hibája, hogy azt hiszik halhatatlanok és emiatt nagyon sok szar dologra pazarolják a drága idejüket, mit sem sejtve arról, hogy márpedig épp ezért igenis lemaradnak a jobb dolgokról. Ez az élet minden területére igaz, természetesen a videojátékokéra is.
8.
8.
crytek
#7: Nekem a Butcherek tetszettek nagyok jók voltak anno szépek és játszhatóak..mindmáig jók..

Nekem valamiért a Wheelman is a szívezhez nőtt kevés ilyen volt de ezt megvettem dobozosan is. Kár hogy steamen nincs fent már.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...