Az Acclaim elkészítette volna a Turok 5-öt

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 8.
  • Gyászhír
Link másolása
A Turok-széria koporsójába a 2008-as reboot látszólag végleg beverte az utolsó szöget, de történhetett volna ez másképp is. Az Acclaim 2004-ben Turok 5: Resurrection címmel próbálta folytatni a sorozatot.

A Nightdive Studios elnöke, Stephen Kick egy igazán érdekes dokumentumot tett közzé a minap Twitteren. A négyoldalas iromány a Turok 5: Resurrection című játék koncepcióját írja körül - ezzel házalt az Acclaim Studios Austin 2004-ben, a játékból azonban, mint tudjuk, végül nem született semmi, a stúdiót pedig még abban az évben bezárták.

A mellékelt leírásból megtudhattuk, hogy a dinóvadászós lövölde egy buja dzsungelben játszódott volna, és óriási hangsúly került volna főhősünk lélektámadásaira, melyekhez a tervezők óriási vizuális effekteket képzeltek el. A játék során meglovagolhattuk volna a T-Rexeket vagy a triceratopszokat, miközben minigunnal és rakétavetővel szórhattuk volna az áldást - mit nem lehet ezen imádni?

Szó esett egy új játékelemről is. A koncepció szerint a játékos a bal kezében egy közelharci fegyvert, jobb kezében pedig egy lőfegyvert tarthatott volna, ha pedig ez sem elég a pusztításhoz, a fejlesztők még a környezetünket is deformálhatóvá akarták tenni, beleértve a talajt is. A 2000-es évek közepén nem létezhetett egy lövölde sem többjátékos mód nélkül, így a Turok 5-ben kétfős kooperatív móddal és nyolc játékost támogató online multiplayerrel lehetett volna dolgunk.

7.
7.
#2: Most keszul ketto is, fent vannak kickstarteren.
6.
6.
FekaFOB
Valamint ha már itt tartunk akkor én a Turok 2 törlését sokkal jobban fájlalom. Ez lett volna a 2008-as Turok folytatása és a konceptek alapján jobban kezdett volna jobban emlékeztetni a régi játékokra. Sajnálom, hogy végül a csapattal együtt ment az is a levesbe. Az még úgy is igéretesnek tünt, hogy ugye semmi köze nem volt a képregényekhez.
5.
5.
FekaFOB
Melyik volt a Turok 4? A Rage Wars vagy az Evolution. Gondolom az az Evoltuion, de annak a minöségét látva szerintem jobb is, hogy nem lett belöle semmi. Pedig én nagy rajongója vagyok a szériának, nagyon várom, hogy valami jó csapat egyszer még elövegye az IP-t, de ezzel kapcsolatban nagyon szkeptikus vagyok, hogy milyen lett volna a végeredmény.
4.
4.
Ooorky
Első 2 rész jó volt, aztán jött a lejtmenet. Az utolsó valami förtelem volt.
3.
3.
Anti4730
Pedig nekem amugy a 2008 as reboot nagyon bejott. A dinok nagyon jol meg voltak csinalva, elvezet volt apritani oket. Persze nem volt a jatek csucsminoseg, de boven el lehetett vele szorakozni.
2.
2.
Slik
egy fasza dinos jatek sincsen sajnos
pedig lenne ra kereslet szerintem
a jurassic world filmekre is van pedig nem is jok... szoval elegge kiaknazatlan terulet meg
1.
1.
GAMEROD
Nem volt érdemes erőltetni. Az 1-2 résznél még nagy szám volt, mert örült az ember minden egyes 3dfx játéknak, volt az bármi is, de nem hiszem hogy ma már sokmindenkit megmozgatna ez a téma, esetleg egy Dino Crisis.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...