Trónok harca-játék landolt az Apple Arcade-ben

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A múlt hét végén jelent meg a Game of Thrones: Tale of Crows, amely az Apple előfizetéses szolgáltatásának legújabb meglepetésjátéka. Az Éjjeli Őrséget irányítjuk majd, nyolcezer évvel azelőtt, hogy Jon Snow felöltötte volna a feketét.

Végtelenül szerethető artdizájnnal van megáldva a Game of Thrones: Tale of Crows, amely egy új Apple Arcade-exkluzív játék, amely az HBO sorozata alapján készült. A That Silly Studio és a Devolver Digital közös projektjében az Éjjeli Őrség parancsnokait irányíthatjuk több ezer éven át, a történet pedig jóval azelőtt veszi kezdetét, hogy Jon Snow felbukkant a falnál.

Miközben azon vagyunk, hogy megvédjük Westerost az északról jövő veszedelmektől, a feladatunk az lesz, hogy döntéseket hozzunk, hollókat fogadjunk és küldözgessünk, valamint expedíciókat indítsunk a falon túlra. Az események valós időben zajlanak, és ezt tessék a szó legszorosabb értelmében venni: akkor sem áll meg az élet, ha kilőjük az alkalmazást, az értesítéseknek hála azonban semmiről nem maradunk le. 

Az Apple Arcade havi 5 dollárt kóstál, az előfizetőknek mindenképpen érdemes egy próbát tenni a játékkal.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...