Először mozog az Earthworm Jim 4

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 11.
  • Videó
Link másolása
Tommy Tallarico és csapata nem csak az Intellivision márkát támasztaná fel, hanem az Earthworm Jimet is, most pedig belenézhetünk a várva-várt folytatásba egy gyors gameplay snitt erejéig.

Az első két rész alkotóinak közreműködésével készül el az Earthworm Jim negyedik felvonása, amibe most bele is nézhetünk egy leheletnyi gameplay videó erejéig. A játék az Intellivision Amico exkluzívja lesz.

Ha lemaradtatok volna róla, az Intellivision Amicóval a legendás Intellivision márkát szeretné feltámasztani Tommy Tallarico és csapata: az úriember neve a Video Games Live kapcsán lehet ismerős mostanság, a veteránok pedig bizonyára tudják, hogy korábban videojátékos szerzőként kereste a kenyerét, többek között az Earthworm Jim is az ő munkája. 

Az Intellivision Amico ugyan nem lesz egy erőgép, de funkcionalitásban korszerű, egyébként pedig arra hivatott, hogy megidézze az Intellivision családbarát szellemiségét. Számos klasszikus felújított változata és folytatása készül a gépre állítólag - és a fentiek alapján már azt is értitek, miért épp az Earthworm Jim 4 az Amico első nagyobb exkluzív címe.

Hogy mire számíthattok a konzoltól, azt egy korábbi előzetes kiválóan összefoglalja, de azért ne üljetek tűkön, míg megjelenik, jelen állás szerint ugyanis csak 2021. április 15-én kerülhet boltokba a masina. Az Earthworm Jim 4 premierjéről nincs pontos információnk, de feltehetően a gép nyitócímének szánják.

1.
1.
GemForge
Hát... szemlátomást készen van a program...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...