Csak négy óra hosszú lesz a Portal

  • Írta: fojesz
  • 2007. március 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A Half-Life 2: Episode Two-val együtt érkező Portal hivatalos állítás szerint mindössze négy óra elfoglaltságot jelent majd a játékosok számára.
A Half-Life 2: Episode Two-val együtt érkező Portal hivatalos állítás szerint mindössze négy óra elfoglaltságot jelent majd a játékosok számára.

Ugrás a galériához

Mindenezek ellenére megijednie senkinek nem kell, hiszen a játék nagyon nehéz lesz. Már az előzetes videókból is leszűrhető, hogy mennyire fárasztó a Portal, miután lépésről-lépésre nehézségekbe fog ütközni a játékos. A Portal megjelenése idén télen esedékes PC-re, PS3-ra, X360-ra a Half-Life 2: Episode Two-val és a Team Fortress 2-vel egyetemben.

11.
11.
huszti
hmm...az SA nekem se megy amióta multiztam, és hiába rakom újra, semmi. Mindig csak tölt az egér, és annyi...(windows-t is újraraktam már)



Kevesebb mint 10e forintért? uff
10.
10.
Madd Dogg
nekem meg nem indul a Sa. ha már kitértünk. a windows blokkolja. pedig már végigvittem ezena gépen, de mióta a multival játszottam nem indul el. kb 6y telepítettem újra, kértem kölcsön mástól másik DVD-t, osz belép, feketeség, kilép. MAJDÉNMEGMONDOM most megmondhatnád :D
8.
8.
fojesz
A legdurvább szerintem még mindig a GTA: SA 7 órás végigvitele volt. Pedig az se rövid játék. :)
7.
7.
t.roli
Úgyis 2 óra hogy egy csomó előre beszkriptelt dolog van benne??? kezdve az elején beszélni kell a professzórral addig amíg G-manal befejezi a dumát? az szép...
6.
6.
Avium
3 ora. aki nem hiszi youtube-ozzon utana :D
5.
5.
Bally King
Nekem van egy olyan videom, amin a gyerek kevesebb, mint 3 óra alatt végigtolja a Half-Life 2-t. Az pedig nem rövid játék.
4.
4.
fojesz
Ez az idő, ahogy egy profi (aki ismeri a játékot) végigrohan rajta elakadás nélkül. Azért említettük a nehézséget, mert ez jelentősen növelheti majd a játékórák számát.
3.
3.
huszti
én úgy tudtam, úgy számolják, hogy kivülről tudja az egészet aki játszik, és úgy xy óra. szal zöldfüllel felmehet az 10 órára is kb...
2.
2.
Constantin00
Nem úgy van, hogy megakadás nélkül egyhuzamban 4 óra?
1.
1.
Utys
Legalábbis ez az átlagolt végigviteli idő. Nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...