Új Def Jam-játék a láthatáron

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 12.
  • Pletyka
Link másolása
Régen hallottunk a rappereket egymásnak eresztő verekedős játékról, de úgy tűnik, nem kell már sokat várnunk a visszatérésre. A Def Jam Recordings Twitteren szellőztette meg az új epizód érkezését.

A 2007-es Def Jam Icon óta nem találkozhattunk a bunyózó rapperekkel (hacsak nem számoljuk ide a stílust váltó Def Jam Rapstart), a széria mögött álló lemezkiadó pedig készen áll arra, hogy új életet leheljen a sorozatba. A Def Jam Recordings a PlayStation 2-re és GameCube-ra kiadott Def Jam Vengetta karakterválasztójáról posztolt egy képet, mellé pedig a következő mondatot biggyesztette: "Az utca szerint egy új Def Jam-játékra van szükségünk."

A kiadó később hozzátette, valamiféle bejelentésre számíthatunk majd, ha a Twitter-fiókjuk eléri az egymillió feliratkozót - időközben átlépték ezt a mérföldkövet, így elméletileg bármikor megérkezhet a nagy hír. Mit gondoltok, új epizódot kapunk majd, vagy esetleg egy korábbi rész remastere vár a puskacsőben?

7.
7.
br1Koo
#3: A 90-es évek rappereinek nagyrésze ugyanúgy nem volt hatalmas bűnözõ, max piti fűdílben utaztak, amit tinédzserként óriási gangsta shitként megélve baszó szöveggé tudták fogalmazni. Az persze más dolog hogy authentikusabbak voltak mind stílusban, mind életvitelben. Viszont a mai kölköknek pont a mémlovag pávarepperek fekszenek, mert az internet színes-szagos korszagát éljük.
4.
4.
adamsfamily
Egy új Fight Night-nak jobban örülnék.
3.
3.
DarkLord
Nem tudom, de mai "rapperekkel" nem igen tudnám elképzelni sőt inkább nevetséges lenne. Ez a 90-es évek vonal lenne jó, amikor igazi rap nagyágyúk voltak és nem ilyen színeshajú fene tudja mik csak nem rapperek az tuti :D Inkább egy régi rész átültetése is jó lenne, mint tényleg elrontani a sorozat hírnevét egy mai csillámpónis rapperekkel... de basszus kapjanak már észbe és egy NBA Street-et toljanak már az arcunkba az is milyen hiánypótló lenne a piacon és ebben a gen-ben nem is volt...
2.
2.
Hunszi
Legalább a sok ember szétverheti Tekashi fejét :D
1.
1.
Füles90
Imádtam mindegyiket, de a fight for ny volt a legjobb szerintem.
Annak adhatnának egy remastered verziót.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...