Csapatalapú shooterben térnek vissza a G.I. Joe-k

  • Írta: gorien
  • 2020. augusztus 13.
  • Bejelentés
A nyolcvanas évek akciófigurái új alakot öltenek, ezúttal egy csapatalapú lövöldében válnak újra játszhatóvá. A G.I. Joe: Operation Blackout single- és multiplayer-tartalommal érkezik majd az ősszel.

A 2013-as filmadaptáció, a G.I. Joe: Megtorlás óta a hős akciófigurák viszonylag elkerülték a popkultúrát, a mellőzésnek azonban vége, legalábbis a Game Mill Entertainment szemében, ami kiadóként hozza tető alá a G.I. Joe: Operation Blackoutot: egy csapatalapú lövöldét a Joe-kkal és a Cobra-katonákkal a főszerepben.

A játékban összesen tizenkét eltérő képességekkel és testre szabható fegyverekkel felszerelt figurát irányíthatunk majd, köztük Duke-ot, Destrót, Cobra Commandert, meg a két nindzsát, Snake Eyest és Storm Shadow-t. Az Operation Blackoutnak része lesz egy tizennyolc küldetéses kampány is, amit egyedül vagy helyi co-opban, párban is végigtolhatunk – ráadásul mind a két oldal megkapja a saját sztoriját. A multiplayer játékmódok között találunk Capture the Flaget, Assaultot és King of the Hillt is.

A G.I. Joe: Operation Blackout október 13-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre.

3.
grindcore
#1: Ebben nincs bukta, retegjatek. Amugy nehez lenne megnevezniuk mit ertenek pc alatt? Steam, Epic, GOG akarmi?
2.
kamgecam
Még az a generáció vagyok akik gyűjtöttük a gi joe-kat! :D Nosztalgia bombaként jó lesz!
1.
Nothing
Valamiért erőteljes bukta szagot érzek...vagy csak túl közel lakok a pékséghez...?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...