A 3D Realms is saját eseményt szervez

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 14.
  • Rendezvény
Link másolása
Az indie fejlesztésű old-school lövöldék szerelmeseit szeretné megszólítani a 3D Realms a szeptember első hétvégéjén tartandó online eseményével, a Realms Deep 2020-szal. Bejelentésekre és egy sor sztárvendégre számíthatunk majd.

Idén egymást érik a digitális események, kis túlzással még az is tart valamilyen streamet, aki egyébként messziről elkerüli a nagyobb videojátékos rendezvényeket. A 3D Realms sem hagy látnivalók és bejelentések nélkül minket, szeptember 5-én és szeptember 6-án ejtik majd meg ugyanis az első Realms Deep streamsorozatot.

A Realms Deep az indie fejlesztésű old-school lövöldék szerelmeseit szeretné megszólítani, így a 3D Realms és a 1C Entertainment közös projektjei is itt mutatkoznak majd be, ezenkívül pedig helyzetjelentést kapunk a New Blood Interactive, a Nightdive Studios és a Running with Scissors srácaitól is - többek között, hiszen összesen több mint 40 játék mutatja meg magát azon a hétvégén.

Érdemes lesz odafigyelni az esemény sztárvendégeire is, elvégre a streamek során olyan iparági veteránokat és színészeket kapnak majd mikrofonvégre, mint John Romero, Tim Willits, Cliff Bleszinski, American McGee, Chuck Jones, Jon St. John és Stephan Weyte. 

A Realms Deep élőben követhető majd a 3D Realms Twitch-csatornáján, szeptember 3-7. között pedig egy kapcsolódó Steam-akció is várja majd a rajongókat.

1.
1.
zsocc-nrg
Nagyon remélem hogy American McGee mond valami érdemi információt az Alice: Asylum-ról mert a játék facebook-oldalán nem vélek felfedezni semmi haladást azon kívül hogy koncepciós rajzok meg cosplay-ek tömkelegével van elárasztva. Az EA is reagálhatna amúgy hogy most engedi-e vagy sem...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...