Legósítva tér vissza a Star Wars Holiday Special

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 14.
  • Cooltúra
Link másolása
Noha az eredeti Star Wars Holiday Special annyira borzasztó volt, hogy mindössze egyetlen alkalommal került adásba, a Disney most újra megpróbálkozik az ünnepi Star Wars-műsorral - ezúttal ráadásul LEGO-kiadásban.

A Lucasfilm bejelentette, hogy készül a LEGO Star Wars Holiday Special, amely november 17-én kerül fel a Disney+ kínálatába. Habár a 45 perces animációs műsor egyértelmű tisztelgés az 1978-as Star Wars Holiday Special előtt, nem adaptációról van szó, hanem egy teljesen friss anyagról, amelyben már az új trilógia karakterei is szerepet kaptak.

A kisfilm eseményei a The Rise of Skywalker után játszódnak, amikor is Rey BB-8-tel az oldalán felkeres egy ősi jedi templomot az élet napja előtt, hogy elmélyítse az Erővel kapcsolatos tudását. Az idősíkokon átívelő kaland során hőseink olyan karakterekkel veszik majd fel a kapcsolatot, mint Luke, Darth Vader, Yoda vagy Obi-Wan, sejthető hát, hogy a sztorit nem a kánon részének szánják valószínűleg.

Eközben a Kashyyykon Finn, Poe, Chewie, Rose és a többi droid nagyban készülődik az ünnepekre. Itt is számtalan ismerős tűnik majd fel, többek között a 70-es évekbeli műsor wookie-jai is megkapják a LEGO-másukat. A LEGO Star Wars Holiday Specialről két képet is kaptunk már, az egyik pedig különösen árulkodó arra nézve, hogy milyen őrültségekre számíthatunk majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...