Legósítva tér vissza a Star Wars Holiday Special

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 14.
  • Cooltúra
Noha az eredeti Star Wars Holiday Special annyira borzasztó volt, hogy mindössze egyetlen alkalommal került adásba, a Disney most újra megpróbálkozik az ünnepi Star Wars-műsorral - ezúttal ráadásul LEGO-kiadásban.

A Lucasfilm bejelentette, hogy készül a LEGO Star Wars Holiday Special, amely november 17-én kerül fel a Disney+ kínálatába. Habár a 45 perces animációs műsor egyértelmű tisztelgés az 1978-as Star Wars Holiday Special előtt, nem adaptációról van szó, hanem egy teljesen friss anyagról, amelyben már az új trilógia karakterei is szerepet kaptak.

A kisfilm eseményei a The Rise of Skywalker után játszódnak, amikor is Rey BB-8-tel az oldalán felkeres egy ősi jedi templomot az élet napja előtt, hogy elmélyítse az Erővel kapcsolatos tudását. Az idősíkokon átívelő kaland során hőseink olyan karakterekkel veszik majd fel a kapcsolatot, mint Luke, Darth Vader, Yoda vagy Obi-Wan, sejthető hát, hogy a sztorit nem a kánon részének szánják valószínűleg.

Eközben a Kashyyykon Finn, Poe, Chewie, Rose és a többi droid nagyban készülődik az ünnepekre. Itt is számtalan ismerős tűnik majd fel, többek között a 70-es évekbeli műsor wookie-jai is megkapják a LEGO-másukat. A LEGO Star Wars Holiday Specialről két képet is kaptunk már, az egyik pedig különösen árulkodó arra nézve, hogy milyen őrültségekre számíthatunk majd.

1.
Ramirezx
Nem akarnak még a tehén faszából is pénzt kicsikarni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...