Keleti démonok várnak az Eastern Exorcistban

  • Írta: gorien
  • 2020. augusztus 15.
  • Korai verzió
Link másolása
A Wildfire Game korai hozzáférésbe lépő akció-RPG-jét az ázsiai mondavilág ihlette. Az Eastern Exorcistban egy gyakorlott démonvadászt irányítunk, akinek az a dolga, hogy megszabadítsa a világot a megtestesült káosztól.

Az Eastern Exorcistban többféleképp is életre kel az ázsiai hitvilág. A történetet és az ellenséges szörnyeket a keleti mondák ihlették, a grafika a kínai festmények képi világát idézi, míg a cutscene-eket a kínai opera eszközeivel mesélik el. A Wildfire Game játékában egy démonűzőt irányítunk, aki papi rokonaival ellentétben nem kereszttel, hanem karddal végzi a dolgát.

Az Eastern Exorcist egy oldalnézetes akció-RPG, amibe némi taktika is szorult az ígéretek szerint, ugyanis nem mindegy, miként esünk neki különböző ellenfeleinknek. A harc mellé olyan történetet várhatunk, amely egyszerre szól örömről és bánatról.

Az Eastern Exorcist tegnap vált korai hozzáférésűvé a Steamen, és a demóját is kipróbálhatjuk, ha nem akarunk egyből beruházni rá. A PC-s változat mellett idővel PlayStation 4-re is megjelenik majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...