Nevet vált az EA Access és Origin Access

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 16.
  • Hír
Link másolása
Az Electronic Arts úgy döntött, eljött a rebranding ideje. A kiadó játékkönyvtárát kínáló konzolos és PC-s előfizetések mostantól egy közös név alatt, EA Play címen futnak majd.

EA Access, Origin Access Basic, Origin Access Pro - laikusként nem is olyan könnyű átlátni az Electronic Arts havidíjas szolgáltatásait, erre pedig ráébredtek a redwoodiak is. Eljött tehát a konszolidáció ideje, augusztus 18-tól a PC-s és konzolos előfizetés is az EA Play logója alatt fut majd, a funkciójukat tekintve azonban nem érezhetünk majd különbséget, csupán a kezelőfelület kap új külcsínt.

Egyszerűbb így, nem igaz? Nos, nem vagyunk ebben biztosak. Valójában csak a PC-s Origin Access Basic, illetve a konzolokon elérhető EA Access veszi át szimplán az EA Play nevet, a korai hozzáférést és szélesebb könyvtárat ígérő Origin Access Premier a továbbiakban EA Play Pro címen folytatja a pályafutását.

És hogy teljes legyen a képzavar, érdemes megemlítenünk, hogy a múltban az Electronic Arts élő konferenciái felett is az EA Play zászlaja lobogott, leszámítva persze a teljesen digitális, EA Play Live streamjét. Mostantól a hasonló események egységesen az EA Play Live nevet kapják majd.

8.
8.
kanguru
Lehet tippelni hany millio dolcsit kapott ezert a forradalmi nevert az illetekes marketing vezeto.
7.
7.
hedzsooo
#3: Hat kb. en is max. ilyesmire szamitok toluk. :)))
6.
6.
hedzsooo
#4: +1 Na, azt a nev mar inkabb adta volna nekik, ott a pont! ;D XD
4.
4.
Ooorky
#2: Lehetett volna EA PlayU, az is sokat mondó név :D
3.
3.
#2: Ezt mi soha nem fogjuk megérteni, max azt vesszük észre, ha az új néven drágább lesz a szolgáltatás és kerül bele valami, ami nem kell.
2.
2.
hedzsooo
UPlay után EA Play, ki hitte volna... Biztosan sokat ötleteltek ezen a neven, valakik jó kis fizut markolhattak fel ezért az EA-nál. :)

Az uborkáéknál eléggé jó névválasztás volt annó, főleg a U kettős értelmezése miatt de itt... Na, mind1, nekem végülis 8, csak 1 pillanatra eltűnödtem azon, hogy pl. az EA-nál mi is ihlethet ilyen zseniális ötleteket...:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...