GTA V - Google Stadiára is ellátogat?

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 17.
  • Pletyka
Link másolása
Amennyiben hihetünk a nemrég Twitteren felbukkant posztnak, akkor a Grand Theft Auto V a következő generációs konzolok mellett a Google platformját is célba vette, és valamikor egyszerre érkezhet a PS5-ös és az Xbox Series X-es verzióval.

Két nappal ezelőtt Twitteren keresztül osztotta meg a Rockstar Mag, hogy állítása szerint a PlayStation 5 és az Xbox Series X mellett Google Stadiára is elérhető lesz a Grand Theft Auto V.

Habár a Rockstar Mag nem egy hivatalos Rockstar-híreket posztoló Twitter-fiók, a Red Dead Redemption 2 stadiás kitérője után egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy a csapat a következő generációs konzolok mellett a Google platformjára is szeretné megjelentetni az aranytojást tojó tyúkját. Ugyanis hiába 2013-as eredetileg, a játék a mai napig roppant népszerű - erre a legutóbbi Epic Games Store-akció elég egyértelműen rávilágított.

Szóval érdeklődőből biztos nem lenne hiány, de a hivatalos megerősítésig azért csak óvatosan a lelkesedéssel.

6.
6.
Gerzson95
Ez is jöhet kaputelefonra is mint a doom. Viccet félretéve el nem tudom képzelni hogy miért nem portolták még át switchre.
5.
5.
Stranger
Lassan jöhet mobilokra is
4.
4.
Meg is van a Stadia vezető eladása a következő 27 évre. Good job. aki ismer, az tudja jól, hogy én sosem szoktam rosszat kívánni semmilyen platformnak (ma még), de ez a Stadia felőlem el is veszhetne tényleg, mert ez egy foshalmaz. Fárasztást félretéve ez az egész üzleti modell és minden, ami a Stadia... Előbb mennék át örökre PS-re és élném vidáman az életem, mint hogy ezt használjam.
3.
3.
hedzsooo
Jogos, helyukben en is ezt tennem, ha 1x meg mindig van boven ra igeny.:)))
2.
2.
Slik
komolyan kepesek mar a harmadik generaciora atvinni? en sem sajnalnam ha vegre eltunne a vilagrol
mintha nem letezne mas jatek a gta es a fortniteon kivul...
1.
1.
Anti4730
Huzzal mar le ezt a jatekot a wcn egyszer, s mindenkorra:))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...