Laurence Fishburne nélkül érkezik az új Mátrix

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 19.
  • Cooltúra
Link másolása
A korábbi hírek alapján lehetett sejteni, a minap azonban maga a színész erősítette meg, hogy nem kapott szerepet a negyedik Mátrix-filmben. A pletykák szerint a fiatal Morpheust ennek ellenére láthatjuk majd.

Habár Carrie-Anne Moss, Jada Pinkett-Smith és Keanu Reeves is feltűnik majd a 2022 tavaszára ígért Mátrix 4-ben, a Morpheust alakító Laurence Fishburne nem tér vissza a folytatásra. Eleve gyanús volt, hogy a színész neve még csak pletyka szintjén sem merült fel a filmmel kapcsolatban, a minap azonban az úriember mindezt hivatalosan is megerősítette.

Fishburne szerint prózai oka van annak, hogy kihagyja az új részt, a New York Magazine-nak adott interjúban azt mondta (via The Wrap), hogy "nem is hívták" forgatni, vagyis a karaktere ebben formában biztosan nem tér vissza. A találgatások szerint erre is van magyarázat, a The Matrix Online című videojáték története ugyanis része a hivatalos kánonnak, márpedig abban megölték Morpheust.

Neo mentorát ennek ellenére nem kell nélkülöznünk a hírek szerint, ugyanis fiatalabb formában így is feltűnik majd a moziban állítólag, és a színészgárda eddig ismert nevei alapján nem kizárt, hogy Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman) játszhatja el. 

A folytatás nagy hiányzója lesz egyébként Hugo Weaving is, aki egy londoni színdarab miatt nem tudta vállalni a forgatási munkálatokat.

23.
23.
markoci555
most hallok először a matrix online-ról és elképedek hogy kánon...

2 legjobb színész kilőve a 3-ból kicsit gáz
22.
22.
l4cyk4
#19: Menj tovább, írj a bárka utasairól és arról, hogy vajon miért úgy voltak összeválogatva ahogy. Egy kicsit sántít, de azért megáll a lábán az, amit írt.
21.
21.
medson
Lehet azért mert gyerekként láttam, de én mind a 3 részt imádtam, lehet egyszer újra nézem hogy rájöjjek mi ez a nagy hate a 2-3 kapcsán.
19.
19.
Hab
#6: Nem a bárka volt az emberiség bűnei miatt, hanem az özönvíz. A bárka pont, hogy a fennmaradást szolgálta, szóval így egy kicsit sántít a mondatod.
18.
18.
Extol
#15: Valószínűleg egy írónak több a fantáziája, bízzuk inkább rájuk szvsz
17.
17.
Obi Wan Kenobi
#11: 11 évesen könnyű volt végignézni :D Apám persze már rég továbbkapcsolta volna, de nekem bejött. Szeretem visszanézni azokat a filmeket amik gyerekként tetszettek, csak aztán rájövök hogy mennyire nem volt meg bennem egy szint :D
16.
16.
Ooorky
#15: Jó, de pont azt írtam, hogy logikusan gondolkozva esélyt se kapnának a harcra, felégetnék a bolygót atombombákkal, majd kibányásszák a kavicsokat később.
15.
15.
DragonBleacPiece
#13: kékebb óriásmajmok, nagyobb szörnyek, nagyobb robotok, meg egy madár ami az előző részben lévő nagy madarat elkapja
13.
13.
Ooorky
#6: Avatart fogalmam sincs hogyan lehetne folytatni azon kivül, hogy visszajönnek az emberek és leatomoznak mindent a gechybe.
11.
11.
mamgu
Ja és még a Speed racer is az eszembe jutott, jelentkezzen aki végig bírta nézni! XDD
10.
10.
mamgu
#6: Az utolsó mondatod arany. XDDD
8.
8.
#7: Talán mindegy lenne mit hoz ki belőle, ezt sokan megnézték VOLNA.
4.
4.
#3: Nem tudom, de az a kijelentés még hozzá, hogy a Mátrix Trilógia eleve erről szól...

Mindeközben Hugo Weaving is like: egy londoni színdarab miatt nem tudta vállalni a forgatási munkálatokat.
3.
3.
Firsttime
#2: Miért kell tönkre tenni mindent?! -.-
2.
2.
#1: https://www.bbc.com/news/newsbeat-53692435

Egy megvilágosodott nő készíti.
1.
1.
Extol
Attól megnézzük majd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...