Frissítve: Teaser videón az új Call of Duty

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 20.
  • Teaser
Link másolása
Megkapta az első hivatalos teaser előzetesét a legújabb Call of Duty-rész, a Black Ops - Cold War. Igaznak bizonyultak a pletykák, a Treyarch ismét a hidegháborús érába repíti vissza az FPS-szériát.

A Treyarch már a Call of Duty: World at War óta elhíresült arról - majd később még profibbá vált benne -, hogy nagyon ügyesen vágnak be valódi felvételeket a pályák közti töltőképernyők alá. Az új Call of Duty: Black Ops - Cold War teaser videó is ebben a stílusjegyben fogant:

Habár gameplay jeleneteket nem tartalmaz az új előzetes, így is elég jól átadja a hidegháborús évekre jellemző borús, letargiával és intrikákkal tarkított időszak hangulatát, amibe a legújabb Call of Duty-epizód ismét visszakalauzol majd minket.

A videóból nem utolsósorban az is kiderül, hogy jövő héten - egész pontosan augusztus 26-án - részletesen is bemutatkozik majd a Call of Duty: Black Ops - Cold War.

Update! A Treyarch az első artworköt is közzétette, így fest:

3.
3.
Neo1989
#2: Hát egyetértünk, az összes rész fent van am kivéve a z MW 2019-et.
2.
2.
Tegyék már Steamre is bakker, annyira unom, hogy 1 játék miatt legyen még fent 1 plusz launcher. Se Diablo 3, se Starcraft nem megy már nálam, így nincs értelme...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...