Novemberben Prince of Persia-remake-et kapunk?

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 20.
  • Pletyka
Link másolása
Újabb árulkodó jelek bukkantak fel az interneten egy lehetséges Prince of Persia-újrakeverésről, amit ezúttal a belsős információiról elhíresült Jason Schreier is megerősített, szóval van okunk a bizakodásra.

Egy guatemalai üzlet weboldalán bukkant fel a Prince of Persia Remake Playstation 4-es és Nintendo Switches adatlapja, amin az ár mellett a 2020 novemberi megjelenés is szerepel. Ez még önmagában nem lenne akkora szenzáció, de a megbízható forrásairól elhíresült Jason Schreier szintén a következőt posztolta ezzel kapcsolatban: "A viszonteladók szeretik kiszivárogtatni a Ubisoft meglepetésbejelentéseit."

Páran megkérdőjelezték Schreier tweetjét, amire ő csak magabiztosan annyit válaszolt, hogy már sokkal hamarabb írhatott volna róla, ha úgy akarta volna. Meglátjuk, kinek lesz végül igaza, az biztos, hogy mi nagyon örülnénk - a gutemalai adatlap key artjából kiindulva - a Prince of Persia-trilógia felújításának.

16.
16.
szekeres91
#13: Hát én nem tudom, nekem a második rész volt “A JÁTÉK”, imádtam. A T2T nekem visszaesés volt, de nem mondanám rá, hogy sz*r.
15.
15.
BockÚr
#14: Jó kicsit túlzásba estem tényleg nem volt olyan rossz, de szerintem a 2. nem volt edgy nekem sokkal jobban tetszett ez a komolyabb hangvétel komolyabb prince el. de a 3.ban is egy város ostromát azt nem kéne ilyen mesésen viccelődve elmesélni vagy bemutatni a párbeszédek egy része rossz vicc komolyan. Igazán bevállalhatták volna hogy az eredeti elképzelés alapján menjen mint ahogy emlitettem 2 végződés ami az alapján döl el hogy hányszor alakul át a játékos ha jól emlékszem, de még egy csomót lehetne írni hogy mennyi minden más lett volna igazán kár érte.
14.
14.
Heldengeist
#13: A T2T sem volt szar. Direkt jó, hogy kicsit elszakadtak attól a sötét edgy témától és inkább az első két rész közé lőtték be a hangulatot. Két hibája volt. Az egyik, hogy a történetvezetésen érződött, hogy a nagyját sebtiben újraírták, illetve eszetlen bugos volt (amit azóta is csesztek kijavítani).
13.
13.
BockÚr
#3: annak az első változata lett volna kindred blades hasonló lett volna a 2. hoz véresebb sötétebb 2 befejezéssel csak hát kukázták mert nem fogyott jól a WW és ezt a szar two thronest kaptuk helyette
12.
12.
Mudodyne
Felőlem lehet remaster is, jelenleg nincs definitív portjuk. PS3-ra régen készült egy HD Trilogy, szemüveges 3D-vel. A lényeg hogy ne azt vegyék alapul hozzá. Rossz teljesítmény, hiányzó és bugos effektek, bizarr hangkeverés. Végigjátszható, a játékok okán még élvezhető is, de a technológia nagyon rossz utóízt hagy. Nagyon nyilvánvaló hibákat sose patcheltek.

XBOX ONE X-re van 4k-s Sands of Time, 4:3-as képaránnyal. :)
11.
11.
Yanez
Jaj de jó lenne egy vérbeli remake! Racuppannék ezerrel!
8.
8.
kryszisz
#1: Pont most tolom FC3-at Pron, hát csak gratulálni tudok a Ubinak... konkrétan úgy néz ki a játék, mint PS3-on, cserébe a 30 fps szerintem csak akkor van meg, ha a földet nézem, nagyobb tűzharcoknál meg talán még a 20-at sem karcolja. És cserébe még az irányítás is gány. 900 pézért vettem, úgyhogy igazából nem bánom a vételt, mivel egyszerű még a plat is meglesz, de ebben a formában nekem nem lett volna pofám kiadni. Úgyhogy a PoP-al csak ne így járjanak el ha lehet, nekem kimaradt a széria, úgyhogy egy igényes remake (vagy akár remaster) nekem várós lenne:)
7.
7.
Darksiders84
Jöhet és ha lehetne inkább hamarabb ne a zsúfolt szezonba hanem akár már szeptemberbe.
6.
6.
Remake érdekel, remaster nem érdekel. Tornyok, meg "rendszerek" ne legyenek benne, hanem játék legyen.
5.
5.
Drazhar
#1: Ha full remake akkor instant-buy, ellenkező esetben ráér amíg Plus-ba kerül.
3.
3.
szekeres91
#2: Ez a two thrones amit linkeltél?
2.
2.
BockÚr
Amíg nem csinálják újra a 3. részt teljesen addig nálam még mindig nincs lezárva ez a széria. https://www.youtube.com/watch?v=GAysm8fQVz0
1.
1.
Slik
remake mint a crash, shadow stb vagy csak egy egyszeruen ujrakiadott resz mint a far cry 3 ?
mert az elso valtozatnak kegyetlen mod orulnek
viszont ha csak radobjak egy blurayre a reszeket es rairjak h remaster akkor lehuzhatjak magukat a wcn
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...