Vampire: Bloodlines 2 - két vezetőtől is megváltak

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 20.
  • Hír
Link másolása
Miután a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 megjelenését ismét el kellett halasztani, a fejlesztőcsapat és a kiadó mélyebben megvizsgálta, hogy kinek a munkájára van, és kiére nincs szükség a projekthez.

Sajnos nemrég arról kellett beszámolnunk, hogy ismét csúszik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 megjelenése, és most úgy tűnik, a Hardsuit Labs, valamint a Paradox Interactive vezetői is alaposabban utánajártak, hogy mi lehet ennek az oka.

Végül úgy döntöttek, hogy két kulcsfontosságú embertől, az egyik vezető írótól, Brian Mitsodától és a kreatív vezetőtől, Ka'ai Cluney-tól is megválnak. Mitsoda még az eredeti Bloodlines írásában is részt vett, hogy a helyét ki veszi át a jövőben, azt még egyelőre nem tudni. Cluney-t váltja majd Alexandre Mandryka, aki igazi veteránnak számít a szakmában - dolgozott már az Assassin's Creed-, a Far Cry- és a Warhammer 40.000-franchise-okon is, csakhogy a legnagyobbakat említsük.

Mitsoda a Rock, Paper, Shotgunnak később azt nyilatkozta, hogy meglepődött a döntésen, egyszerre csalódott és dühös, hiszen már a kezdetek óta dolgozik a játékon, és szerinte nem a narratíváért felelős részleg az oka csúszásoknak. Valamint az sem esett neki túl kellemesen, hogy le sem ültek vele beszélgetni a felettesei, mielőtt meghozták volna ezt a döntést.

Remélhetőleg ezek a változtatások tényleg a jó irányba terelik majd a fejlesztést, és már 2021 elején a kezünkbe vehetjük a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-t PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X-en is.

2.
2.
Eddig minden úgy alakul, mint az első résznél...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...