Olivia Wilde Póknő-filmet rendez

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Látszólag Olivia Wilde is megerősítette a Deadline sztoriját, miszerint a Sony és a Marvel Spider-Woman karakterét is vászonra vinné a közeljövőben. A rendezői székben ülő Wilde az Éretlenségi íróját is magával hozza.

A Deadline értesülései szerint a Sony Pictures és a Marvel egy újabb női képregényhőssel bővítené az egyre szélesedő Pókember-univerzumot. Nagy volt eddig a titkolózás a projekt körül, de most úgy tűnik, kibújt a szög a zsákból: már szinte garantált, hogy Spider-Woman lesz a film sztárja.

A produkció felett a legutóbbi Pókember-filmek producere, Amy Pascal ügyel majd, a rendezői székben pedig Olivia Wilde ül, aki az Éretlenségi című filmjével tavaly már bizonyította magát direktorként is - innen egyébként a rendező-színésznő magával hozza Katie Silbermant is, aki a forgatókönyvért felel majd.

Mindez egyelőre csak jól informált pletykának tűnhet, Olivia Wilde azonban Twitteren gyakorlatilag megerősítette a sztori pontosságát. A Deadline cikkére reagálva Wilde megosztott egyetlen aprócska pókot, amit persze nehéz lenne hivatalos közleményként értelmezni, de félreérteni is lehetetlen. A kérdés ezek után már csak az, hogy pontosan melyik Póknőről szól majd a történet, tudniillik ugyanis, hogy az évek során számos Marvel-hősnő használta már ezt az alteregót.

Habár a koronavírus-járvány miatt a legkevésbé sem zökkenőmentes Hollywoodban az élet, úgy tűnik, hogy így sem maradunk jövőre új szuperhősfilmek nélkül. Póknő sztorijára nyilvánvalóan várnunk kell még pár évet, de Morbius, Madame Webb, Venom és persze Peter Parker legújabb kalandja is vászonra kerül majd előbb-utóbb.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...