Marvel's Avengers - ma estétől mindenki bétázhat

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 21.
  • Korai verzió
Link másolása
A Crystal Dynamics biztosította a Bosszúállók rajongóinak a hétvégi programot, ugyanis ma estétől elindul a játék nyilvános bétatesztelése, amiben ezúttal már platformtól függetlenül bárki részt vehet.

Ma este (időzónától függetlenül) 9 órakor indul a Marvel's Avengers harmadik, immáron mindenki számára hozzáférhető próbaidőszaka. Az érdeklődőknek érdemes már most ellátogatnia a Steam, a PlayStation Store, illetve a Microsoft Store felületére, ugyanis a béta előtöltésének a lehetősége már mind a három platformon él.

A szeptember 4-én a PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkező Marvel's Avengers előző bétájával mi is futottunk egy kört, amíg megy a letöltés, és kíváncsiak vagytok a vele kapcsolatos élményeinkre, akkor azokról ide kattintva olvashattok.

11.
11.
JohnSpartan
Amúgy ha a játèkot 12 huf-ért értékesítik akkor még megéri azoknak akik marvel fanok, de többet nem ér szerintem. Sokkal többet vártam egy ilyen fanchise-al és névvel ellátott darabtól. De ugy is vinni fogják mint a cukrot, tök mind1 mennyibe fog kerülni...
10.
10.
JohnSpartan
#8: A Destiny, a Borderlands és a "hasonlók" azok fps-ek... nem tps-ek... mi köze azoknak ehez a játèkhoz?
9.
9.
h.jozsa
Le kell tölteni az egész játékot a kipróbáláshoz?
Mekkora az adatmennyiség?
7.
7.
petsz1
Hát nem tudom, én leszedtem, és NAGYON pozitív csalódás volt,azt hittem valami gagyi agyon scriptelt valami lesz. De hála isten nem,az animációk jók, kombók jók, tökre átadja a feelinget,főleg Hulk,na az kemény
3.
3.
Akkor meg miért nem meséltek róla, vagy mi van veletek?
2.
2.
Ati1975
Már 15 órakor is ment én ps4pró-n nyomtam.
1.
1.
gkiss
Már most is működik PC-n, úgy 1 órája próbáltam ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...