New Game+ móddal bővült az Iron Man VR

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 22.
  • Letöltés
Link másolása
Méretes frissítést kapott a Marvel's Iron Man VR, amely nem csak tartalmilag bővíti ki a játékot, de a töltési időket is jelentősen csökkenti, emellett több olyan javítást hoz magával, amelyek megkönnyítik a játékosok életét.

Izgalmas frissítést tölthetnek le a Marvel's Iron Man VR játékosai, jelentette be a játékot fejlesztő Camouflaj a PlayStation Blogon. A letöltés után elérhetővé válik a New Game+ mód, amely révén úgy kezdhetjük újra a játékot, hogy az előző végigjátszásunk során megszerzett Research Pointjaink megmaradnak, és az Impulse Armor is azonnal elérhetővé válik.

Ha ez még nem lenne elég, az Ultimate nehézségi szinten is kipróbálhatjuk magunkat, ami azoknak szól, akik az eddigi legkeményebb beállítást, az Invicible-t is legyűrték már, és még több kihívásra vágynak. Ezenkívül új fegyvereket szerelhetünk a páncéljainkra, és extra festéseket oldhatunk fel bizonyos kihívások teljesítésével.

További jó hír, hogy a frissítés telepítése után a töltési idők jócskán lerövidülnek, a sanghaji küldetések betöltési ideje például 20-30 másodperccel. Emellett olyan javításokat is kapunk, amelyek megkönnyítik a játékosok életét, így például átugorhatjuk az átvezetőket, emellett két mellékküldést is kihagyhatunk, ha nincs kedvünk bajlódni velük.

A Marvel's Iron Man VR kizárólag PlayStation VR-ral játszható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...