Ennyit szépült az Observer grafikája

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 22.
  • Videó
Link másolása
Az idei év végén a következő generációs konzolokra is kiadja a Bloober Team a cyberpunk horrorjátékát, a minap pedig kaptunk egy összehasonlítóvideót, amiből kiderül, mennyit szépült az Observer az eredeti kiadás megjelenése óta.

Observer: System Redux címmel érkezik majd PlayStation 5-re és Xbox Series X-re a Bloober Team horrorjának felújított változata, az alábbi előzetes pedig ad egy kis ízelítőt abból, hogy mennyit változott a látvány az eredeti kiadás megjelenése óta.

Új bevilágítási rendszert, 4K-s textúrákat, új karaktermodelleket és effekteket kaptunk, amelyeknek hála "új szintre" sikerült emelnie a borzongást a fejlesztőknek. Habár ezekre a videó nem tér ki, a lengyel csapat a történetbe és a játékmenetbe is belenyúlt a next-gen verzió kedvéért.

Sajnos arról még nincs hír, hogy a PC-sek hozzájuthatnak-e valamilyen formában a System Redux változtatásaihoz. Az eredeti Observerről szóló tesztünket erre találjátok meg.

1.
1.
zozo76hun
2x is vegignyomtam, nem volt rossz, ennek ellenere inkabb csak hazban valo kolbaszolast szerettem, a hullak agyaban valo "utazast" nem. alig vartam hogy vege legyen azoknak a reszeknek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...