Friss concept artokon a Black Adam-film

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 23.
  • Cooltúra
Link másolása
A DC FanDome műsorán nem felejtették el a régóta készülő Black Adam-filmet sem. Megismerhettünk néhány részletet a történetről, illetve kaptunk néhány koncepciórajzot Dwayne Johnson karakteréről is.

Shazam! legfőbb nemezise hamarosan megkapja a saját mozifilmjét, és úgy tűnik, hogy a címszereplő Black Adam mellett a DC képregény-univerzum egyik legnagyobb szuperhőscsapata, a Justice Society of America is színre lép majd. A filmmel foglalkozó panel során a címszerepet játszó Dwayne Johnson mesélt a karakterről: 

"Black Adam már igen hosszú ideje közel áll hozzám. Az egyik legfőbb tényező, amit mindig is szerettem a karakterrel kapcsolatban, hogy ő egy igazi antihős. Nagyon érdekesnek tartom, hogy van neki egy teljesen sajátos igazságérzete. Kifejezetten tetszik az is, hogy az eredettörténetét tekintve Black Adam egy rabszolga volt -- hosszú ideig viselte a vállán azt a nyomást és terhet, amit egy nála nagyobb entitás rákényszerített, egészen addig, amíg egyszerűen nem bírta tovább."


Ahogy azt az egyik bemutatóképen is láthatjuk, a filmben feltűnik majd a Justice Society csapata is, köztük Atom Smasherrel (Noah Centineo), aki a történet során fiatal szuperhősként a saját identitását keresi majd - rá kifejezetten komoly hatással lesz Black Adam kíméletlen világnézete. A képeken egyébként feltűnik Hawkman, Doctor Fate és Cyclone is, akikkel nyilvánvalóan összetűzésbe keveredik majd a főszereplőnk, illetve láthatjuk a varázsló Shazamet is, akinek erejét Black Adam elnyeri a történet során.

2.
2.
Ennek a színésznek a ruháját sem kell 6 kiló szivaccsal kitömni, hogy izmosnak nézzen ki.
1.
1.
Onion
Erre filmre kíváncsi leszek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...