Megvan a Shazam! 2 alcíme

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 23.
  • Cooltúra
Link másolása
Viszonylag kevés újdonsággal szolgált a DC FanDome Shazam!-panelje, de annyit megtudhattunk, hogy a folytatás a Fury of the Gods alcímmel kerül majd moziba. Valószínűnek tűnik, hogy a dzsinn, Sinbad is szerepel majd a filmben.

A mai nap a DC-univerzumról szól, így nem meglepő, hogy Billy Batson és az ő hirtelen nagyra nőtt szuperhős-alteregója, Shazam! is kapott némi említést. A róla szóló beszélgetés mellé sajnos komolyabb látnivalókat nem kaptunk, egy nagy leleplezésre azonban sor került: a folytatás a Shazam! 2: Fury of the Gods címet viseli.

A panel vendégül látta a stáb egyik legújabb tagját is, így megtudhattuk, hogy az amerikai stand-up komikus, David 'Sinbad' Adkins is szerepel majd a filmben. Habár hivatalosan senki nem árulta el, hogy Adkins pontosan miféle szerepet kapott, igen valószínűnek tűnik, hogy a Sinbad művésznéven futó komikus magától értetődően a DC-univerzum mágikus dzsinnjét, Sinbadot alakítja majd.

9.
9.
delphijos
#3: Mint “független” film nem lett volna rossz, de én előtte olvastam az összes könyvet, azokhoz képest viszont elég gyengus. De azért nézhető.
8.
8.
C0m1n65un
#1: Nem tudom! Nekem a DC-s vonalon a Shazam volt az egyetlen nézhető alkotás A sötét lovag – Felemelkedés óta. A többitől a hányinger kerülgetett, bár az Aquaman-t még nem láttam. Mondjuk nekem már a Marvel-es oldallal is tele van a szerszámom egy ideje. Kicsit unalmas már ez a sok Superhero mozi.
7.
7.
Yanez
Nekem a John Carter meg a Shazam! is tetszett, de egyik sem az az újranézős kategória. Már nem is nagyon emlékszem a részletekre.
6.
6.
godach
#5: Van több része könyvben. Mars ura, lánya, asszonya, sógor tesvír stb. Jók azok is :)
5.
5.
Shame
A John Carter nekem is nagyon bejött pedig nagy bukta volt nemzetközi szinten. De ennek ellenére engem beszippantott.
4.
4.
PapaYeti
#1: Miért minek várnád helyette a 2. részét ?
3.
3.
godach
#1: Ezt mondták pl a John Carterről is, mire vettem a fáradságot és megnéztem. Azóta sajnálom, hogy nincs több része.
2.
2.
delphijos
#1: Ugyan már. Ennél millió 1000x rosszab film készül.
1.
1.
Aimedshot
Már az elsőnek sem kellet volna megtörténnie, szomorű hogy erre van igény
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...