Project CARS 3 - rengeteg gameplay érkezett

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 23.
  • Videó
Már csupán napok vannak hátra a Project CARS 3 premierjéig, így itt az idő, hogy mi is bemelegítsünk a versenyekre. Lássuk, hogyan is festenek a szélsebes körversenyek PC-n, ultra beállításokkal, 4K felbontásban!

A Slightly Mad hamarosan rajtrácshoz ereszti a legújabb versenyjátékát, de úgy tűnik, néhányan már rátehették a mancsukat a játékra. A mai összeállítás a Shirrako nevű YouTuber csatornáján jelent meg, aki számos csúcsverdát betonra eleresztett az utóbbi pár napban.

A videóknak hála belső és külső nézetből is megcsodálhatjuk a benzinfalókat, a visszajátszási funkciónak köszönhetően pedig madártávlatból is szemügyre vehetjük a környezetet. A felvételek egyébként a játék PC-s változatáról készültek, mégpedig 4K felbontás és ultra grafikai beállítások mellett - ehhez egy NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti adta a kakaót.

A Project CARS 3 augusztus 28-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

27.
Kawada
#25: A joycon és a kijelző nálam a gyenge pont. A kijelző is viszonylag nemrég óta csak, kezdetekben el nem tudtam volna képzelni, hogy hendheld-ben használnám, de utóbbi időben annyira rá vagyok kattanva csomó sneses cuccra telefonon, hogy ez erősen kezdet elbillenni. :)
26.
adamsfamily
#6: Nálam eléggé a PS irányában áll a mérleg,de csak minimálisan.Eddig 2 vagy 3 olyan játékot mutattak ami érdekelne is.Viszont 2-3 játékért nem veszek konzolt.
Viszont boxon meg ott van egy rahedli játék a könyvtáramban.Szóval nehéz döntés.2 évet minimum várok a vásárlással.
25.
Neotechtr
#24: Nahát, nahát. És indulhat a pletyka, hogy vajon erősebb lesz-e. Nekem nem fontos, hogy erősebb legyen (mert sehogy sem lesz erős), de ha olyan lesz, ami nem megy az atomjaira két óra game után, akkor nekem simán jöhet és ez no brainer.
24.
Kawada
#19: S lőn.

https://www.ign.com/articles/nintendo-switch-new-console-2021?sf127286773=1
23.
RangerFox
#22: https://i.kym-cdn.com/entries/icons/facebook/000/015/270/311340_20200503085314_1.jpg
22.
Yanez
#21: Te sem tudsz olvasni a sorok között. :[]
21.
RangerFox
#7: Tényleg beáldoznád a ps-es játékaidat, mentéseket, trófeákat, barátokat csak azért, mert 50-100 dodóval olcsóbb lenne az xbox?
19.
Neotechtr
#18: Ez utóbbival én is így vagyok. A Switch-ből már nem remaster, hanem remake kéne, de akkor engem is kifejezetten érdekelne.
18.
Kawada
#6: Marad a pécé, PS kombó szerintem, plussz reménykedek valami normális Switch verzióban, amiről hardverileg nem annyira lehangolóak a hallottak, már csak az tántorít el.
16.
Kawada
Elég vegyes a kép nálam, a LaFerraris videó a Nordschleife-n kifejezetten tetszett, főleg a belső nézetes rész. Nekem a PC2 teljesen kimaradt, lehet ezt meglesem majd. De továbbra is nehezen tudom élvezni az autós cuccokat controllerrel, el kéne hozzam "otthonról" a jó öreg Logitech Momo-t legalább...
15.
Kawada
#14: Sejtettem az fp16-os teljesítményt nézted véletlen. :)
14.
Neotechtr
#13: Igazad van teljesen, csak 9 én meg jól mellé néztem (mivel keresés után meg sem nyitottam az oldalt csak arra a 3 sorra pillantottam rá.
13.
Kawada
#11: Jó lesz az 9 tflops-nak is.
11.
Neotechtr
#6: Én megmaradok PC-n és a konzolos megjelenések idejébe lezajló új Ryzen 4 és RTX 3 szériás alkatrészeket várom és hasonlítom össze, mint ti a gépeket.

Bár az nvidia most sem tervezte szerintem, hogy lenyűgözően olcsón akarná eladni a jó cuccot, de a használt piacra elkezdhetnek tőle bepotyogni a 2070S-ek, mindenféle egymás alá licitáló eladókkal. Ugyanitt megjelenhetnek a Ryzen 5 3600X-ek is azok pedig kihajtják a 2070S-t, szóval van választás bőven. Ez utóbbi variáció is 18 tflops, szerintem 3-4 évig lehozhatja az új gent 1440p-ben.
10.
Neotechtr
#2: Yet, ebből már egy harmadik rész érkezik és az előzők alatt sem kapcsolták még ki a szervert. Biztos marha unalmas lehet egy új játék egy simcade rajongónak...
7.
Yanez
#6: Én azt választom amelyik olcsóbb lesz és jobb.
6.
habo
Én csak arra vagyok kíváncsi hogy itt a gamekapocson ki az aki pst,és ki az aki boxot választ?
Komolyan érdekelne ki mit választ,vásárol...
5.
Őrnagy
#3: Én is szurkolok, de ez minden autós játéknak szól.
3.
godach
Én csak belepörgettem ezekbe és annó valami PC-s Forza vagy Gran Turismo kihívónak gondoltam (nem láttam még a második részt) de most a Lamborghinis gameplaynál a Project Gotham Racing ugrott be. Nem volt az rossz játék, sőt nem bánom ha arra fog hajazni kóduspontok" xd nélkül, csak mégsem az aminek elindult ez az egész. Minden esetre én szurkolok, mert kevés semi sim racing game van ami szóra is érdemes.
2.
Aanash
Unalmas pályák.
A Driveclub mèg mindig jobb helyszinekkel bír.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...