Project CARS 3 - rengeteg gameplay érkezett

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 23.
  • Videó
Link másolása
Már csupán napok vannak hátra a Project CARS 3 premierjéig, így itt az idő, hogy mi is bemelegítsünk a versenyekre. Lássuk, hogyan is festenek a szélsebes körversenyek PC-n, ultra beállításokkal, 4K felbontásban!

A Slightly Mad hamarosan rajtrácshoz ereszti a legújabb versenyjátékát, de úgy tűnik, néhányan már rátehették a mancsukat a játékra. A mai összeállítás a Shirrako nevű YouTuber csatornáján jelent meg, aki számos csúcsverdát betonra eleresztett az utóbbi pár napban.

A videóknak hála belső és külső nézetből is megcsodálhatjuk a benzinfalókat, a visszajátszási funkciónak köszönhetően pedig madártávlatból is szemügyre vehetjük a környezetet. A felvételek egyébként a játék PC-s változatáról készültek, mégpedig 4K felbontás és ultra grafikai beállítások mellett - ehhez egy NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti adta a kakaót.

A Project CARS 3 augusztus 28-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

26.
26.
adamsfamily
#6: Nálam eléggé a PS irányában áll a mérleg,de csak minimálisan.Eddig 2 vagy 3 olyan játékot mutattak ami érdekelne is.Viszont 2-3 játékért nem veszek konzolt.
Viszont boxon meg ott van egy rahedli játék a könyvtáramban.Szóval nehéz döntés.2 évet minimum várok a vásárlással.
23.
23.
RangerFox
#22: https://i.kym-cdn.com/entries/icons/facebook/000/015/270/311340_20200503085314_1.jpg
22.
22.
Yanez
#21: Te sem tudsz olvasni a sorok között. :[]
21.
21.
RangerFox
#7: Tényleg beáldoznád a ps-es játékaidat, mentéseket, trófeákat, barátokat csak azért, mert 50-100 dodóval olcsóbb lenne az xbox?
11.
11.
#6: Én megmaradok PC-n és a konzolos megjelenések idejébe lezajló új Ryzen 4 és RTX 3 szériás alkatrészeket várom és hasonlítom össze, mint ti a gépeket.

Bár az nvidia most sem tervezte szerintem, hogy lenyűgözően olcsón akarná eladni a jó cuccot, de a használt piacra elkezdhetnek tőle bepotyogni a 2070S-ek, mindenféle egymás alá licitáló eladókkal. Ugyanitt megjelenhetnek a Ryzen 5 3600X-ek is azok pedig kihajtják a 2070S-t, szóval van választás bőven. Ez utóbbi variáció is 18 tflops, szerintem 3-4 évig lehozhatja az új gent 1440p-ben.
10.
10.
#2: Yet, ebből már egy harmadik rész érkezik és az előzők alatt sem kapcsolták még ki a szervert. Biztos marha unalmas lehet egy új játék egy simcade rajongónak...
7.
7.
Yanez
#6: Én azt választom amelyik olcsóbb lesz és jobb.
6.
6.
habo
Én csak arra vagyok kíváncsi hogy itt a gamekapocson ki az aki pst,és ki az aki boxot választ?
Komolyan érdekelne ki mit választ,vásárol...
5.
5.
Őrnagy
#3: Én is szurkolok, de ez minden autós játéknak szól.
3.
3.
godach
Én csak belepörgettem ezekbe és annó valami PC-s Forza vagy Gran Turismo kihívónak gondoltam (nem láttam még a második részt) de most a Lamborghinis gameplaynál a Project Gotham Racing ugrott be. Nem volt az rossz játék, sőt nem bánom ha arra fog hajazni kóduspontok" xd nélkül, csak mégsem az aminek elindult ez az egész. Minden esetre én szurkolok, mert kevés semi sim racing game van ami szóra is érdemes.
2.
2.
Aanash
Unalmas pályák.
A Driveclub mèg mindig jobb helyszinekkel bír.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...