Megérkezett az első teaser videó a Gollam-játékhoz

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 24.
  • Videó
Link másolása
A Daedalic Entertainment kiadta az első teaser trailert a PC-re és next-gen konzolokra készülő The Lord of the Rings - Gollumhoz, amely egy lopakodós akciójáték lesz a derék Gollam főszereplésével.

Habár a vizuális stílusból már az első screenshotok is adtak némi ízelítőt, most végre mozgás közben is megcsodálhatjuk a The Lord of the Rings - Gollumot: megérkezett az első teaser trailer a Daedalic Entertainment PC-re, PS5-re és Xbox Series X-re készülő, Gollamot főszerepeltető játékához, amely 2021-ben jelenik meg várhatóan.

A teaserrel párhuzamosan néhány írott előzetes is élesedett a neten, amelyek további részleteket árulnak el a fejlesztésről. Az amerikai IGN cikke szerint egy lopakodós játékkal lesz dolgunk, amelyben némi Prince of Persia-szerű ugrabugra is helyet kapott. Harcra nemigen számíthatunk majd - hiszen Gollam nem egy nehézsúlyú bokszoló -, de lopakodással eltehetjük láb alól az ellenfeleinket, még ha ez elég nagy kockázattal is jár. A fejlesztők azt szeretnék elérni, hogy minden ilyen húzást alaposan megfontoljunk.

Gollamnak fegyverei sem lesznek, a környezetét viszont felhasználhatja, és megragadhat tereptárgyakat is, amivel elterelheti a rosszfiúk figyelmét. Ezenkívül néhány különleges szövetségese is akad majd a történet folyamán, akik be tudnak segíteni neki, igaz, ők csak rövid időre fognak beugrani mellénk. Hogy kik ők pontosan, azt nem tudtuk meg, de a készítők szerint ismerősek lesznek, és sokszor pici, de jelentős szerep jut nekik.

Érdekes mechanikának ígérkezik az is, hogy sokszor döntési helyzetbe kerülünk majd, ilyenkor pedig hősünk két személyisége, Gollam és Szméagol szolgáltatja a választási opciókat. Attól függően, hogy melyik énünk válik dominánssá, változik a karakter animációja, a hangzásvilág és a játékmenet, illetve értelemszerűen a párbeszédekre is hatással lesz mindez.

10.
10.
Red-E-Kamp Van
A gyűrű szövetsége játékban volt ez a karaktertípus. Így abból kiindulva valahol hűnek tartom ezt az ábrázolást. Úgyis sok már a sötét és komolyra vett fazon. Még az is realista fekete mélyrepedés, ami eddig színes, vagy vidám ábrázolás volt a kedetektől éveken át. Lásd, szuperhős éra. Vagy a remake-ek úgy általában.
9.
9.
kanguru
Szerintem ezek a teaserek arra keszulnek, hogy megnezzek a reakciokat a kozonsegtol, hogy az irany amerre haladnak eladhato-e. Egy jatek se lesz jo valosaghu grafikatol vagy eltalalt karakterrol/animaciotol onmagaban.
8.
8.
hedzsooo
#3: ...Megnéztem újból, de most sem tűnt rossznak. Igaz, csak kb. 00:34-től mutatják közelebbről.. Én mindig is ilyen kis torz alaknak képzeltem el, a filmek előtt is.
7.
7.
hedzsooo
#3: Érdekes, nekem nem tűnt rossznak itt.
5.
5.
KopyAti
Nyaf nyaf nyaf! Remélem jó lesz, az alapötlet is tetszik!
4.
4.
DragonBleacPiece
túl világosnak tűnik az a barlang, gollam meg túl cuki, mint egy csecsemő
3.
3.
Yanez
#2: A játék lehet akár kellemes meglepetés, de ahogy a karakter kinéz az tényleg egy szószoros értelembe vett paródia.
2.
2.
hedzsooo
#1: Nekem meg ez nagyon kevés volt, hogy véleményt tudjak róla alkotni. Inkább várok még vele, talán kellemes meglepetés lesz végül.
1.
1.
crytek
Vicc ez az arc amit kapott a karakter... mint valami vígjáték paródia lenne...nem lehet komolyan venni..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...