Ingyenes a Serious Sam első része a GOG-on

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 25.
  • Akció
Link másolása
Kicsit kevesebb, mint egy hónap múlva folytatódik Komoly Samu kalandja, aminek a premierjére most a Croteam úgy szeretne ráhangolni minket, hogy limitált ideig ingyenessé tette a 2001-ben megjelent első epizódot.

A hónap elején a fékevesztett lövöldözés rajongóinak szomorúan kellett konstatálniuk, hogy kedvenc szériájuknak a legújabb illesztése kisebb csúszás áldozata lett. Se baj, addig is legalább lesz időnk bepótolni/újrajátszani az előző részeket.

Horvát szomszédaink ugyanis a GOG-on keresztül tették két napig ingyenesen behúzhatóvá Sam első egyiptomi bevetését - amiből már csak 24 óra maradt, így nem árt sietni az érdeklődőknek.

Érdemes megjegyezni, hogy ez a verzió nem a később kiadott HD-újrakeverés, hanem még az eredeti klasszikus, ami 2001-ben jelent meg. A Serious Sam: The First Encounter a beteg dizájnja mellett arról lett híres, hogy kora egyik legszebb FPS-ének számított, amit mai szemmel nézve, gondolom, nehéz elhinni, de egy kis nosztalgiázásra, valamint megnézni, hogy honnan indult a sorozat, arra tökéletes az első rész.

4.
4.
crytek
Magrunner Dark Pulse Steam Free

https://store.steampowered.com/app/209630/Magrunner_Dark_Pulse/

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...