Bemutatkozott a The Witcher: Monster Slayer

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 26.
  • Bejelentés
Link másolása
A következő hagyományos The Witcher-játékra még valószínűleg várnunk kell néhány évet, de addig sem maradunk új kalandok nélkül. A Monster Slayer olyan mobilos AR-játék, amely a kinti világban fedi fel a mitikus szörnyetegeket.

Egy élőszereplős előzetessel mutatkozott be a The Witcher: Monster Slayer. Egy olyan iOS-es és androidos készülékekre fejlesztett mobiljátékról van szó, amely a Pokémon GO-hoz vagy a Harry Potter: Wizards Unite-hoz hasonlóan a kiterjesztett valóságban ad otthont a mágikus lényeknek.

Habár egyelőre nem sokat tudunk a játékról, annak fejlesztője, a CD Projekt RED felügyelete alatt dolgozó Spokko elárulta, hogy a Monster Slayer eseményei a hagyományos játéksorozat előtt játszódnak - valószínűleg egy olyan korban, amikor még jóval többen űzték a vajákok mesterségét.

7.
7.
Red-E-Kamp Van
Nem vagyok érdekelt ezekben a játékokban. A címre kattintva azt hittem új witcher játék Ami ugyancsak nem hiányzik. de gondoltam csináltak, miért ne.
Viszont ha a játék történés előti időkben játszódik, akkor kár volt a harmadik epizód zenéjét alá tenni. Mert így csak arra utal.
6.
6.
kanguru
Jo lesz ez, lesz dolga a dokiknak surgossegin mikor hasraesnek , elutik, oszlopnak mennek a vadaszok. Remelhetoleg nem setalnak bele egy szakadekba
5.
5.
Ooorky
#4: Nekem a Jurassic World Alive tetszett a legjobban, anno bekerültem egy jó csapatba, toltam napi szinten a küldetéseket (a legjobb dolgokat a klános dobozok adják amiknek a minősége a csapat aktivításától függ), de mikor doboznyitás előtt pár órával kiraktak akkor hagytam a faxba...
4.
4.
Bauff
Eddig az összes AR játék megbukott nálam. Valamiért mindig nagy elánnal vágok bele, de a vége az csalódás és unalom... HP tetszettt eddig legjboban, de kinyírta ez az idióta energy baromság, pedig azzal elgrindeltem volna sokáig =), TWD kiforratlan volt szerintem, pedig több lehettt volna benne.
Pokemon meg sose tetszett. biztos van még iylen játék, de ezek miatt nekem elég volt. Witchernek jó világa van és remek szörnyek, de ha ez is IAP-ra megy rá meg energiás hülyeség lesz, akkor ennek se lesz sok értelme
2.
2.
csoki0619
#1: Vagy elverik, mint a lovat valami kétes arcú tagok, mert rájuk ordít, h most megdöglesz te mocskos striga!
1.
1.
Daniel21
Már várom a híreket hogy "Az úttest közepén hadonászott a telefonjával egy 13 éves gyerek, aki csak azt kiáltozta:'Én vagyok a witcher!'. - mind eközben blokkolta mind két sáv forgalmát. Ezért a fiatalkorú gyermek, önmagára és az úton közlekedők veszélyeztetése miatt kapott büntetőeljárást!"
LoL
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...