Nézd vissza a Gamescom Opening Night Live-ot!

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 27.
  • Videó
Link másolása
Habár a Gamescom fizikai valójában elmarad, online eseményként azért megtartják, és nem maradhat el az Opening Night Live műsor sem, ahol Geoff Keighley várja a játékosokat egy nagy adag bejelentéssel és látnivalóval.

Habár a Gamescom alapvetően azt a célt szolgálja, hogy a nagyközönség is próbálhassa a közeljövőben megjelenő játékokat, a bejelentések és az új látnivalók sem hiányozhatnak róla - idén pedig még nyilvánvalóbb ez, hiszen a rendezvényt kizárólag online formában tartják meg.

Idén is az Opening Night Live műsora vezeti fel az eseményt, ahol Geoff Keighley várja majd a nézőket. Bemutatkozik néhány új játék, és egy sor másik cím kapcsán kapunk friss látnivalókat vagy helyzetjelentést. A felhozatalban többek között az új Call of Duty, a Star Wars: Squadrons és a Ratchet & Clank: Rift Apart is képviseltetni fogja magát, tartsatok velünk!

Update! A műsornak vége, felvétel:

10.
10.
#8: Pusztán tech szempontból ott van az a megfigyelés, hogy minden hirtelen helyszínváltásnál volt egy pár másodperces animációs cucc kettő között. Az, hogy máshogy mutatják be a töltést az tech szempontból nem tényező. Viszont szerintem is jónak tűnik, én kedvelem az ilyesmit. Jó kis shoot 'em up, alapvető tényező, nincs rajta mit nem szeretni. Egy kicsit túltoltnak érzem itt a prezentációt, de tényleg szép a játék, bejön a stílusa és simán mondom, hogy ha jönne a gépemre, akkor tudnám szívesen támogatni anyagilag is - aztán meg egy jót játszani vele. Így viszont *egyelőre* kimarad.
8.
8.
kamgecam
R&C játékmenet demoban nemcsak a grafika döbbenetes, hanem ahogy egészen eltérő és teljesen más helyszíneket tölt be pillanatok. Brutális. Pusztán csak tech szempontból is.
5.
5.
Macifasz
#1: Tekintve,h ogy már olyan mechanikai, valamint háttérben zajló grafkai elemeket is tartalmazni fog, amit a PS4 nem bír el, így kétlemm, hogy kimernék dobni rá.
4.
4.
Ati1975
#3: Ezt már kifejezetten ps5-re fejlesztették nem lesz ps4-re.
3.
3.
Darksiders84
#2: Ja nem reménykedem hanem pont az hamár Ps5 akkor próbáljanak valamivel megfogni nehogy kijöjjön mindkettő gépre picit szebb grafikával a régin meg örüljenek hogy ők is megkapják. Mondjuk a Cyberpunkra kíváncsi leszek milyen látható és tapasztalható különbségek lesznek.
2.
2.
Ati1975
#1: Szerintem ne is reménykedj benne hogy kijön ps4-re.
1.
1.
Darksiders84
Erre az új Rachetre kíváncsi leszek hogy csak Ps5 nyító cím lesz vagy kiadják vajon Ps4-re is még?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...