Mozgásban a VR-os Medal of Honor

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 27.
  • Videó
Durván nyolc év szünetet követően tér vissza a Medal of Honor-sorozat, méghozzá egy VR-exkluzív második világháborús epizóddal. Az első gameplay trailer alapján nem panaszkodhatunk majd.

A kampány mellett multiplayerrel is felvértezett Medal of Honor: Above and Beyond az idei ünnepi szezonban teszi tiszteletét az Oculus eszközein - az Oculus Questtel csak akkor játszhatjuk, ha előtte PC-re kötöttük a szemüveget.

8.
8.
Neo1989
Remélem azért utólag kijön PC-re is. Vagy legalább Konzolokra.
7.
7.
Szerintem jó dolog a VR, de bárki bármit mesél, meg kell élni. Elképzelni lehet, de próba után egész más. Egy pár óra után már tudja az ember, hogy mi várható tőle és még egy igen egyszerű alkotás is le tudja tépni az agyadat élmény szinten.
6.
6.
godach
Igazából az a bajotok, hogy a VR-t egy kiegészítőnek veszitek (értelmezitek) mai napig.
Azt hiszitek hogy grafikai ugrás, holott nem az. Technológiailag viszont igen.
Emlékszem, amikor még SEGA Megadrive 2 játékokkal toltuk és a kazettákon olyan anyagok voltak, amik felértek a rajzfilmek minőségével. És arra is emlékszem, amikor áttértünk a 3D-re. Vették az emberek a 3D gyorsítókártyát és miaszöszt mert kellett ahhoz, hogy valami teljesen új világ (ami egyértelmüen csúnyább volt, de izgalmasabb) nyíljon meg előttük.
Most a VR ugyan ez. Ez nem szebb játékot jelent vagy részletesebbet, hanem teljesen más élményt ami még sajnos gyerekcipőben jár. Ezért az egy dologért tisztelem a Sony-t hogy nem engedi el ezeknek a kezét hanem próbálja megfizethető áron aránylag kellemes minőségben kínálni és így nem hagyja kihalni a dolgot (ahogy azt buta módon az MS tette a kinectel).
csak képzeljétek el (sokaknak nem tetszik az irányítás) hogy ha ez a két cég nem cicaharcot vív hanem összefog, akkor mutogatva milyen játékokkal lehetne játszani (már most) a virtuális valóságban.
Szerintem a HL Alyx egy nagyon jó példa volt arra, hogy van igény ilyesmire és ez a MoH rész pedig egy rettentő jó következő lépés.
Bízom benne, hogy a fejlesztők (nem csak ezt) de ezt az utat is választják majd, mert akkor tuti hogy én is fogok venni egyet.
5.
5.
Firsttime
Szerintem minden második világháborús játék kedvelőjének nagy álma volt, hogy végre vr-ban parta szálhasson normandiában.
Csodálom még csak most ütötte le valaki ezt a labdát.
4.
4.
logic5
#2: Vr-ban próbáld majd ki, és utána nyilatkozz kérlek! Ez még eddig hiánypótló darab. Ha hozza az alyx-et élményben, tuti vétel.
3.
3.
dvs00
A látvány 10-15 éves szintű, de egy próbát megér majd, egész biztos nosztalgikus hanulatot hoz.
1.
1.
godach
Elég patentül néz ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...