Solasta: Crown of the Magister - ősztől early access

  • Írta: gorien
  • 2020. augusztus 28.
  • Korai verzió
Link másolása
A Solasta: Crown of the Magister azt vállalja magára, hogy az asztali Dungeons & Dragons-játékok hangulatát átmentse digitális közegbe. A sorsunk ugyan a kockákon múlik, de egy igazi kalandort az ilyen nem rémiszt meg.

A Tactical Adventures csapata a Solasta: Crown of the Magisterrel azt az élményt akarja megragadni, amit sok szerepjátékos már ismerhet, aki a Dungeons & Dragonst nyúzza – egészen annyira, hogy a nevezett játék SRD 5.1 Rulesetjét használja. Ez persze nem azt jelenti, hogy csupán a neves elődöt másolná, a fejlesztőknek bőven voltak saját ötleteik is, amik bekerültek a játékba.

A  feladatunk, hogy egy csapat általunk létrehozott kalandort vezessünk Solasta rejtélyes és veszélyes világában. Körökre osztott harcok várnak ránk, ám a csatákat sok tényező befolyásolja: figyelnünk kell a fényekre és árnyékokra, a harctéren pedig mind a három dimenzió kihasználható.

A Solasta: Crown of the Magister ősszel korai hozzáférésbe lép a Steamen, de a demója már most is játszható az augusztus 30-ig tartó Indie Arena Booth Online keretében.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...